Yollarda 'iyilik' yapmak cebinizde para çıkaracak! Selektörle radar uyarısı yapan sürücüye kötü sürpriz

Yollarda 'iyilik' yapmak cebinizde para çıkaracak! Selektörle radar uyarısı yapan sürücüye kötü sürpriz

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yollarda yoğunluk sürüyor. Trafiğin kilit olduğu yerlerde denetimler sürerken, Düzce’de polis, belli noktalarda radar kontrolü yaptı. Denetim sırasında, ileride radar olduğunu selektör yaparak diğer sürücülere haber verenlere para cezası kesildi.

Düzce’de Ramazan Bayramı tatilinde artan trafik yoğunluğunda hız sınırlarına uyulması için polis ekiplerince denetimler sıklaştırıldı.

yeni-proje-2-001

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de Çamköy bağlantı yolunda radar denetimi yaptı.

yeni-proje-3-003

Denetim esnasında radar aracını görüp karşı yöndeki araçlara selektörle uyarılarda bulunan sürücüler olduğunu fark eden ekipler, diğer şeritte de uygulama başlattı.

yeni-proje-4-003

Selektörle uyarı yaptıkları tespit edilen 66 sürücüye 690’ar liradan toplam 45 bin 540 TL cezai işlem uygulandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (9)
9 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN