Yunanistan’ı KKTC’yi bırakın buraya gidin! Türkiye’den sadece 3 saat: Kartpostal güzelliği taşıyor

Yunanistan’ı KKTC’yi bırakın buraya gidin! Türkiye’den sadece 3 saat: Kartpostal güzelliği taşıyor

Türkiye’ye 3 saatlik mesafede bulunan bu yer görmeye değer. Kartpostalları aratmayan doğal güzelliğiyle dikkat çeken yer Yunanistan ve KKTC’yi geride bırakıyor…

Bosna Hersek’in kuzeybatısında yer alan Bihac kenti, doğal güzellikleriyle turistlerin yeni odak noktası oldu. Yürüyüş, rafting, bisiklet sürmek ve balık tutmak gibi çeşitli aktivitelere imkan sağlayan kent, dünyanın çeşitli bölgelerinden ziyaretçi akınına uğruyor.

bosna-hersek-bihac.jpg

TURİSTLER ORAYA AKIN EDİYOR

Yerli turistleri ağırlamaya alışkın olan kent, Hırvatistan, Slovenya, Malezya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden gelen turistlerin de akınına uğruyor. Kente gelenler doğal güzellikleri keşfetmeye doyamıyor.

bosna-hersek-bihac-1.jpg

Ormanları, şelaleleri ve irili ufaklı gölleri ile kentin en çok ziyaret edilen yerlerinden olan Una Milli Parkı çeşitli aktivitelere imkan sağlıyor. Nehrin kanyona döküldüğü kısımdaki Kostelski Buk Şelalesi, 24 metre yüksekliğinde doğal güzellik olarak dikkat çekiyor.

bosna-hersek-bihac-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN