Yürüyen merdivene sıkışıp hayatını kaybeden işçiyle ilgili İBB'den açıklama

Yürüyen merdivene sıkışıp hayatını kaybeden işçiyle ilgili İBB'den açıklama

İstanbul Gayrettepe'de metro alt geçidine inen yürüyen merdivene bakım yapan bir işçi, feci şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili İBB, açıklama yayımladı. Açıklamada; olayla ilgili 'talizsiz bir iş kazası' denildi.

Gayrettepe metro alt geçidinde bulunan yürüyen merdivene bakım yapan işçi, araya sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan işçiyi ambulans ile hastaneye kaldırdı. İşçi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'BAKIM ÇALIŞMASINDA TALİHSİZ BİR İŞ KAZASI'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gayrettepe'de yaşanan iş kazasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Gayrettepe istasyonunda bugün saat 16.47’de yüklenici firma AKE Asansör tarafından yürütülen bakım çalışması sırasında talihsiz bir iş kazası yaşanmış, firma çalışanı bakım personeli kazada hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm AKE ailesine başsağlığı dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN