Zafer Partisi'nden 'Yerli ve milli Escobar' pankartı

Zafer Partisi'nden 'Yerli ve milli Escobar' pankartı

Zafer Partisi Fatih İlçe Başkanlığı'nın astığı 'Yerli ve milli Escobar' yazılı pankart gece saatlerinde polisi alarma geçidi. Dev pankartta başka bir ifade yazılmazken sadece bir kişinin alının üzerinden fotoğrafının olduğu görüldü. Polisin müdahalesine Zafer Partisi ilçe teşkilatı müdahale etmek istedi. Ancak polis pankartı indirdi. İlçe başkanı da gözaltına alındı.

İstanbul'un Fatih'e bağlı Kızılelma Cadde üzerinde yer alan iki bina arasına "Yerli ve milli Escobar" ifadelerinin yer aldığı bir pankart asıldı. Zafer Partisi Fatih İlçe Başkanlığı tarafından asıldığı belirtilen pankarta gece saatlerinde polis müdahale etti. Polisin müdahalesine Zafer Partisi üyeleri engel olmaya çalıştı.

Zafer Partisi Fatih İlçe Başkanlığı'nın astığı "Yerli ve milli Escobar" pankartı indirildi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, polis müdahalesinin ardından ilçe başkanlarının da gözaltına alındığını açıkladı.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdağ şu ifadeleri kullandı: "Zafer Partisi Fatih ilçe başkanlığı tarafından asılan bu pankartı indirmek için bütün polis teşkilatı gece seferber oldu. İlçe başkanımız gözaltına alındı. Kim üzerine alındı acaba?"

Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla pazar günü telefon konuşması yaptıklarını ve konuşma sırasında küfürleştiklerini duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN