Zamsız fiyattan telefon kaydı yapanları üzen mesaj

Zamsız fiyattan telefon kaydı yapanları üzen mesaj

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile yurt dışından getirilen akıllı telefonların kayıt ücretlerine zam yapıldı. Bir telefon için Türkiye'de ödenmesi gereken IMEI kayıt ücreti 20 bin lira oldu. Telefon izin bedelini eski fiyat olan 6 bin liradan ödemek isteyenler e-Devlet'te yoğunluk oluşturmuş, sistem kilitlenmişti. Ancak son gün eski fiyat üzerinden IMEI kaydı yapan birçok kişi, bugün telefonunun 'servis yok' uyarısı verdiğini belirtiyor.

Yurt dışından getirilen telefonların kayıt ücretlerine zam gelmeden önce son gün telefon kaydı yapanlara özen bir mesaj geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile yurt dışından getirilen akıllı telefonların kayıt ücretlerine zam yapıldı. Bir telefon için Türkiye'de ödenmesi gereken IMEI kayıt ücreti 20 bin lira oldu.

Telefon izin bedelini eski fiyat olan 6 bin liradan ödemek isteyenler e-Devlet'te yoğunluk oluşturmuş, sistem kilitlenmişti. KRT'de yer alan habere göre; son gün eski fiyat üzerinden IMEI kaydı yapan birçok kişi, bugün, telefonunun "servis yok" uyarısı verdiğini belirtiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN