Zeytinyağına 100. yıl indirimi geldi! 5 litrelik teneke fiyatı düştükçe düşüyor: O şehirde yaşayanlar kapış kapış aldı

Zeytinyağına 100. yıl indirimi geldi! 5 litrelik teneke fiyatı düştükçe düşüyor: O şehirde yaşayanlar kapış kapış aldı

Marketler 100. yıl indirimleri ile vatandaşın yüzünü güldürüyor. 5 litrelik teneke Marmara Birlik yağ fiyatı düştükçe düşüyor. Uygun fiyata zeytinyağı bulan ise kapış kapış götürüyor. O şehirde yaşayanlar koşa koşa Market yolunu tuttu. İşte zeytinyağı indirim detayları…

Cumhuriyetin 100 yılı nedeniyle Uşak'taki bazı marketler indirim yaparken ayçiçek yağının ardından bu kez de oklar zeytinyağına çevrildi. Zeytinyağı fiyatlarına indirim yapılırken 5 litrelik teneke Tariş Marmara Birlik ve Komili yağ fiyatları vatandaşı sevindirdi. Zeytinyağı fiyatları 975 TL ile 1200 TL aralığında yer alıyor. Ayçiçek yağına yapılan indirimler de dikkat çekerken vatandaşlar indirimde detaylarını araştırıyor. İşte zeytinyağı indirim detayları…

UŞAKLILAR BAYRAM EDİYOR

Uşak'ta yer alan Sayar ve Gökhan Mıdık Gross marketler hem ayçiçek hem de zeytinyağı fiyatlarına yaptığı indirimlerle vatandaşın yüzünü güldürdüm. Uşak'ta yer alan Sayar Market Marmara Birlik zeytinyağı fiyatını düşürdü. Yeşil renkli 5 litrelik tenekede satılan Marmara Birlik sızma tipi zeytinyağı 1269,99 TL'den 995 TL'ye düştü. Yapılan indirim ile birlikte tüketildiğin cebine 270 TL kaldı. 270 TL'lik indirim kapsamında vatandaşın Sayar Kart sahibi olması gerekiyor.

zeytinyagi.jpg

1 litrelik pet şişede satılan Marmara Birlik zeytinyağı fiyatı ise 244,99 TL'den 209,99 tl'ye düştü. Litre başına alındığında ise vatandaşın Kazancı 30 TL olarak görülmektedir.

AYÇİÇEK YAĞINA İNDİRİM YAPILDI

Uşak'ta yer alan yerel Market Gökhan Mıdık Gross'ta ise 5 litrelik Orkide zeytinyağının fiyatı düştü. Ay sonuna kadar devam edecek indirim kapsamında 5 litrelik Orkide sızma zeytinyağının fiyatı 875 TL’ye düştü.

Yonca Ayçiçek Yağının 5 litresi 164,90 TL

Bizce 4 litre Ayçiçek yağı 135 TL

Trakyağ 18 litre teneke 670 TL

Porf Fritöz 18 litrelik teneke kızartma yağı da 825 TL oldu.

zeytinyagi-2.jpg

ZEYTİNYAĞI FİYATLARI YÜKSELDİ

Son 2 yıl içerisinde üretimde azalma ve maliyetler nedeniyle zeytinyağı ve ayçiçek yağı fiyatlarında artışa gidildi. Marketlerde yapılan indirimleri yakından takip eden vatandaşlar uygun fiyatlı ürünleri kaçırmak istemiyor. Zeytinyağı fiyatlarının şu anda makul seviyede olduğu belirtilirken yeni mahsul zeytinyağlarının raflarda yerini alması ile birlikte yeni zamlarında yolda olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN