Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Japaridze, Başkan Demirhan Elçini ziyaret etti

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Japaridze, Başkan Demirhan Elçini ziyaret etti

Artvin Başkanı Demirhan Elçin’i, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosluğu görevine atanan Gela Japaridze ziyaret etti.

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze ve Gürcistan Trabzon Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushıtashvılı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ederek bir süre Türkiye- Gürcistan ilişkileri ve Coronavirüs Covid-19’un etkileri üzerine sohbet ettiler.

Gürcistan Başkonsolusu Japaridze, Gürcistan ve Türkiye'nin güçlü bağlara sahip sınır komşusu iki ülke olduğunu belirterek, ‘ Artvin ile Gürcistan’da bir şehrin kardeş şehir olması için çalışma yapacaklarını' söyledi.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Japaridze'ye yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, Artvin ile Gürcistan’da bir şehrin kardeş şehir ilan edilmesi için üzerlerine düşen görevi seve seve yerine getireceklerini söyledi. Ziyaret, Başkan Elçin’in Başkonsolos Japaridze'ye ziyaretinin anısına kumlama tekniği ile yapılmış Atatepe tablosu, Japardze’ninde Başkan Elçin’e Gürcistan fotoğrafı takdim etmesi ile son buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN