Madonna'nın eski eşi, İngiliz yapımcı ve yönetmen Guy Ritchie, 33 yaşındaki İngiliz model Jacqui Ainsley ile masal gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Düğün töreni, yıldızlar geçidi gibiydi.
1/12
İngiliz yapımcı ve yönetmen Guy Ritchie, 33 yaşındaki İngiliz model Jacqui Ainsley ile evlendi.
2/12
46 yaşındaki Ritchie, ilk evliliğini dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna ile yapmıştı.Törene Madonna'nın oğulları David Banda (sağda) ve Rocco (solda) da katıldı.
3/12
Çift, İngiltere'nin güney batısındaki Wiltshire Kontluğu'ndaki malikanelerinde dünyaevine girdi.
4/12
Çiftin evlerinin bahçesinde festival temasıyla organize edilen düğünde, bahçeye çok sayıda çadır kuruldu.
5/12
Çiçeği burnunda çift, ünlü misafirlerle birlikte dans pistinde doyasıya dans etti.
6/12
Düğün törenine ünlü futbolcu David Beckham, aktör Brad Pitt ve gazeteci Jemima Khan gibi ünlü isimler de katıldı.
7/12
1200 dönüm arazinin üzerine konuklar için çadır ve kulübe inşa edildi.
8/12
Fildişi rengi, dantel bir gelinlik giyen Jacqui, kusursuz görünüyordu.
9/12
Düğüne katılan konuklar, bol bol fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaştı.
10/12
11/12
Tarihe düşülen bir not...
12/12
Jason Statham, Henry Cavill ve Rosie Huntington-Whiteley gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı düğünün davetli listesi sınırlı sayısı tutuldu.