10 günde 19 kilo verdi! İğne ipliğe dönen ünlü oyuncu kilo verme sırrını açıkladı!

10 günde 19 kilo verdi! İğne ipliğe dönen ünlü oyuncu kilo verme sırrını açıkladı!

Oyuncu Wilma Elles, yaklaşık üç hafta önce üçüncü çocuğunu kucağını dünyaya getirdi. olan 37 yaşındaki 3. kez anne olan oyuncu, kısa sürede doğum kilolarından kurtuldu. Elles, doğumdan kısa süre sonra fazla kilolarından nasıl kurtulduğunu açıkladı.

Bir döneme damga vuran Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı 'Caroline' karakteriyle adını duyuran Wilma Elles, Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti.

caroline.jpg

Wilma Elles, 3 haftada doğum kilolarından kurtulan oyuncu, spor yapamadığını bu nedenle diyet yaparak kilo verdiğini söyledi.

wilmaa.jpg

Kilo verme süreci hakkında bilgi veren Wilma Elles, “Yaşam koçumla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok niyetle, frekanslarla, şükretmeyle bunu yapacağız. Nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi ileriye götürüyor” dedi.

ellesd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN