17 sezonu geride bırakan 'Arka Sokaklar' yeniden ekranlara dönüyor

17 sezonu geride bırakan 'Arka Sokaklar' yeniden ekranlara dönüyor

17 sezon boyunca fenomen haline gelen 'Arka Sokaklar' dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu. Başyapıt olarak adlandırılan dizinin sevenleri yayımlanacak tarihi bekliyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar” ekran tarihine damgasını vurmuş ve 17 sezon boyunca cuma akşamlarını renklendirmişti.

KÖTÜ ADAM KARAKTERİ GELİYOR

Çekimlerine Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle bir yıl ara verilen efsane dizi, yeni bölümleriyle yeniden Kanal D ekranında olacak.

Yapıma bu sezon Mustafa Üstündağ da dahil olacak. Üstündağ, dizinin yeni kötü adamı olarak seyirci ile buluşacak.

ÇEKİMLERİ ÇOK YAKINDA

Yeni sezonda Kanal D İç Yapımlar’dan D Media tarafından çekilecek “Arka Sokaklar”da Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi oyuncular yeniden yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN