Arka Sokaklar'dan tarihi transfer: Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Arka Sokaklar'a katıldı!

Arka Sokaklar'dan tarihi transfer: Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Arka Sokaklar'a katıldı!

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayın hayatına son veren efsane dizi Arka Sokaklar, ağustos ayında ekranlara geri dönecek. Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi Arka Sokaklar'ın Kurtlar Vadisi'nin efsane ismini kadrosuna kattığı öğrenildi.

Kasım ayında sürpriz bir kararla yayın hayatına ara veren Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak reyting rekorlarını alt üst eden Arka Sokaklar, ekranlara geri dönmek için geri sayıma geçti. Efsane dizinin ağustos ayında yeniden sete çıkacağı öğrenilirken diziden sürpriz bir transfer geldi.

Senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Arka Sokaklar' yeni sezonda eski kadrosuyla, kendi günü ve saatinde Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak.

Dizinin ağustos ayında sete çıkacağı öğrenilirken diziye son olarak 'Çukur' adlı dizide 'Kahraman Koçovalı' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ'ın katıldığı öğrenildi.

Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Mustafa Üstündağ etek giyip amuda kalktı!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türk televizyon tarihine bir döneme damgasını vuran 'Kurtlar Vadisi' adlı dizide 'Muro' karakterine hayat vererek efsaneleşen ve bir süredir ekranlardan uzak olan Mustafa Üstündağ, Arka Sokaklar'ın kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncunun söz konusu dizide kötü adam rolüne hayat vereceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN