18.000 TL maaşla memur alımı başladı! TUA bu şartları zorunlu kıldı

18.000 TL maaşla memur alımı başladı! TUA bu şartları zorunlu kıldı

Türkiye Uzay Ajansı (TUA) kadrolu memur alımı yapacak. Peki kaç kişi alınacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Türkiye Uzay Ajansı 81 ilden alımı gerçekleştirerek 9 kadrolu memur alacak. TUA kadrolu memurun maaşları belli. Kadrolu memurların maaşları nedir? Başvuru nereden yapılmaktadır? Başvuru şartları nelerdir? Merak edilenler haberimizde.

KADROLU MEMUR ALIMI 18.351 TL MAAŞ

81 ilden alım yapacak olan Türkiye Uzay Ajansı totalde 9 uzman yardımcısı olarak kadrolu memur alımı olacağını açıkladı. Başlangıç maaşlarının da 18.351 TL olduğunu belirtti.TUA MEMUR ALIMIBaşvuru için son tarihin 6 Şubat 2023 olduğu açıklandı. Başvuruları Cumhurbaşkanlığı işe alım sayfasından yapmanız gerekmektedir. Başvuru şartları 657 sayılı kanunda 48.maddede geçmektedir. Bu şartları taşıyan kişiler başvuruda bulunabilecekler. Şartlar şu şekildedir:

- 1 Ocak 1988 yılı ve sonrasında doğmuş olunmalıdır.

-2022 yılında KPSS sınavından 70 ve üzeri puan almış olmalıdır.

-İlgili bölümden Lisan mezunu olmak şartı vardır.

-Geçen 2 yıl içerisinde Çince, Fransızca , Almanca, İspanyolca, İngilizce ,Rusça dillerinden birinden YDS/e-YDS sınavından en az C seviyesinde puan almış olması şartı bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN