2 Mart Çarşamba günlük burç yorumları

2 Mart Çarşamba günlük burç yorumları

2 Mart Çarşamba günü günlük burç yorumlarında Boğalar iki seçenek arasında kararsız kalacaklar. Aslanlar ise işten başka bir şey konuşmayacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İş yerinde olan iki şeyden çok memnun görünüyorsunuz ve bu sayede rahatlama fırsatını yakalayabilirsiniz. Zihinsel düzeyde birkaç saatliğine bazı şeyleri bir kenara bırakabilecek olsanız da zihniniz hala soruları yanıtlamaya çalışıyor.

Bu duygudan tazelenmiş ve yaratıcılık dolu çıktığınızda siz de kendinize şaşıracaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Çarşamba, çok basit iki seçenek arasında kalacaksınız. Bir karar vermek fazla zamanınızı alabilir.

Bunun da ötesinde, kendinizi başkalarıyla karşılaştırmaya meyillisiniz ve bu nedenle, farklı koşullara sahip olduklarını göz önünde bulundurduğunuzda bile başkalarının elde ettiklerini görünce hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Zihinsel olarak çok formda görünüyorsunuz ama aynı zamanda duygusal düzeyde sizi rahatsız eden birkaç şey var. Bu yüzden en iyisini elde edemeyebilirsiniz.

İnsanların size yardım etmesi bile sizi kolayca irrite edebiliyor. Onlara karşılık verirken hızlı davranıyor olabilirsiniz ama içten içe hoşgörünüzü kaybediyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Çarşamba günü peşinden gittiğiniz yaratıcılık sizi akranlarınızı kıldığı kadar başarılı kılmayabilir.

Ayrıca, gerçekten yetiştiremediğiniz bazı görevler konusunda hayal kırıklığına uğradınız. Durup yaratıcı fikirler aramalısınız çünkü onlara yer var, sadece biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün sadece iş konuşabilirsiniz ve ofiste olan bir şey için çok heyecanlanıyorsunuz, ancak sevdiklerinizin aynı görüşü paylaşmayabileceğini de takdir etmelisiniz.

Doğrudan çenenizi kapamanız söylenmedikçe, bunu anlamanız biraz zaman alacaktır. Ayrıca partneriniz için çok önemli olan bir işi ihmal ediyor gibisiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başınıza gelmesini gerçekten beklemediğiniz bir deneyimle karşı karşıya kalacaksınız. Bütün bunların hem kazananları hem de kaybedenleri olacak. Sizin hangi kategoride olacağınız farkındalığınızın ne kadar kuvvetli olduğuna bağlı.

Bazı Başaklar da bu fırsatı daha uzun vadeli planların temelini atmak için kullanabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün dinlenmek için hiç vaktiniz olmayacak ama buna da aldırmıyor gibisiniz. Bir de akşam için planlar yapıyorsun ki bu da vaktinizin kıtlığı yanında gayet cüretkâr bir davranış.

Arkadaşlarınızı görmekten mutlu olacaksınız ama dikkatli olun, kolayca etkilenebilir ve size ait olmayan bazı güçlü fikirlere kapılabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Ne kadar dikkatli plan yapıyor olursanız olun, bu Çarşamba yapmaya alıştığınız faaliyetler açısından bile zor olacak.

Büyük sürprizler beklemeyin, ancak beklenmedik değişiklikler olacağından ve hızla uyum sağlamanız gerekeceğinden emin olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Evdeki bazı olası değişiklikler gerçek oluyor, ancak bununla ilgili daha önce verdiğiniz bazı sözleri yerine getiremeyebilirsiniz.

Bazı Yaylar yenileme faaliyetleri veya benzeri şeylerle çok ilgilenirler ve ihtiyaç duyulandan daha büyük hedefler belirleme eğiliminde olurlar. Beklediğinizden çok daha fazla insanın önünde nedenlerinizi desteklemeye hazır olun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Görünüşe göre iş yerinde her şey oldukça gergin ve herkesi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Çabalarınıza karşılık verilmesi gerekse de çok iyi yanıtlarla karşılaşamayacaksınız.

Bu nedenle günün size oldukça acı bir tat bırakması doğaldır. Önünüzde büyük çatışmalar yok ama bazı kırgınlıklar yaşayacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Çarşamba günü sevdiğiniz bir arkadaşınızın baş yardımcısı olarak ilgi odağı olacaksınız ve işinizi çok iyi yapmasanız da övgü alacaksınız.

Bu, kartlarınızı doğru oynarsanız, bugünün olaylarını lehinize farklı bir planda kullanabileceğiniz anlamına da gelebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Çarşamba günü sevgi ve duygu konuları ortaya çıkacak ve sevdiklerinize onları gerçekten ne kadar önemsediğinizi göstermek için bazı kişisel yönlerden ödün vermek zorunda kalacaksınız.

Bunu yaparak rahatlamış hissedebilirsiniz, ancak bu nedenle hala devam eden bazı kırgınlıklar var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN