2024 yılında bu ürünler gardırobunuzun baş tacı olacak! 2023'ten 2024'e yeni trendler ağızları açık bıraktı!

2024 yılında bu ürünler gardırobunuzun baş tacı olacak! 2023'ten 2024'e yeni trendler ağızları açık bıraktı!

Her yıl dünyayı kasıp kavuran moda akımları 2023 yılına bomba gibi düştü. Ünlü markaların boy gösterdiği moda haftasında birbirinden farklı trendler dünyayı kasıp kavuruyor. 2024 yılında dünyaya etkisi altına alacak yeni parçaları sizler için bir araya getirdik. İşte 2024 yılının vazgeçilmez parçaları…

Değişen akımlar moda sektörünü de derinden etkiliyor. Her yıl birbirinden farklı parçalar sahnede yer alırken ünlü markalarda yeni moda akımlarına yön vermeye devam ediyor. 2023 yılı ile birlikte pek çok farklı akım hayatımızda yer edinirken 2024 yılının favori parçaları da tek tek açıklandı. Sokak stili, davet ve ofis şıklığı, özel gün tasarımları vatandaşların ağzını açık bırakıyor. Şimdiden vitrinlerde görmeye alıştığımız o parçalar 2024 yılına damga vuracak. Uzun yıllardır gardıroplarda yer alan bazı parçalar 2024 yılının vazgeçilmezi oluyor. İşte 2024 yılının vazgeçilmez parçaları…

2024 YILI BOMBA GİBİ GELİYOR

2024 yılında gardıropları süsleyecek birbirinden güzel parçalar şimdiden vitrinlerde yerini aldı. 2024 yılının rengi bej olacak. Her renkle uyum sağlayan bej rengi 2024 yılına damga vuruyor. Beyaz renk ile mükemmel bir uyum sağlayan bej tonları kodlarla da oldukça mükemmel bir uyum yakalıyor. Ton sür ton olarak da kullanılabilecek bu renkler 2024 yılının vazgeçilmezi olacak. Hem davetlerde hem de ofis şıklığında bej renginin mükemmelliğinden yararlanabilirsiniz.

bej-kombin.jpg


2024 yılında görmeye alışacağımız bir diğer akım ise oversize giyim ve vatkalar olacak.1950 ve 1960'lı yıllarda gardıropların vazgeçilmez parçaları olarak görülen oversize kesim ve büyük vatkalı kıyafetler 2024 yılında da gün yüzüne çıkıyor. Ceket giyiminin uzun yıllardır tercih edilmediği gözlerden kaçmazken kış aylarında pantolonlarla ceketler mükemmel bir kombinasyon olacak. Hollywood yıldızlarının da modaya yön vermesi ile ceketler ve şort taytlarda mükemmel bir kombin olacak.
oversize-kombin.jpg

2024 yılının çanta akımı daha minimal olarak karşımıza çıkıyor. Yeni yılda farklı tasarım çantalar gardıropların vazgeçilmezi olurken çanta boyutları da oldukça minimalize edilecek. Neredeyse yok denecek kadar küçük çantalar 2024 yılının en küçük parçaları olacak.

minik-cantalar.jpg

Erkeklerde görmeye alışık olduğumuz kravat ise 2024 yılında kadınların da gardırobuna giriyor. Erkek kombinlerinin yanı sıra kadınlarda kombinlerinde kravata yer verecek. Kadınlardaki giyim tarzı her geçen gün değişiklik gösterirken 2024 yılının en dikkat çeken parçaları kesinlikle kravatlar olacak.

kravat-kombin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN