23 Eylül hangi burç?

23 Eylül hangi burç?

Zodyak kuşağında yer alan burçlar, doğum tarihlerine göre dört gruba ayrılır. Bu gruplar dört temel elementtir. Su, ateş, hava ve toprak. 23 Eylül'de doğan burçlar, ikizler ve kova ile birlikte hava grubunda yer alır. 23 Eylül hangi burç oluyor? Bu tarihte doğanların özellikleri ve yükseleni nedir? Merak eden soruları sizin için derledik.

Hava burçlarının ortak özellikleri aşırı hassas ve duygusal bir kişiliğe sahip olmalarıdır. Hem arkadaşlık hem de sevgililik ilişkilerinde duyguları ön planda tutan hava burçları için aşk, mantıktan önce gelir.

23 EYLÜL HANGİ BURÇ OLUYOR?

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül terazi burcudur. 23 Eylül ve 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcu terazi, yönetici gezegeni ise Venüs'tür.

23 EYLÜL TERAZİ YÜKSELENİ NEDİR?

23 Eylül terazi yükseleni doğum saatine göre farklılık göstermektedir. Terazi burçları doğum tarihi ve saatine bakarak yükselen burcunu öğrenebilirler.

TERAZİ BURCU YORUMU VE ÖZELLİKLERİ

Terazi burçları arkadaşlığa büyük önem verirler. Onlar için dostluk, bu dünyadaki en önemli şeylerden biridir. Fedakar ve anaç olmalarıyla bilinen terazi burçları için aile de son derece önemlidir.

Terazi erkekleri sürekli desteklenmek ve onaylanmak isterler. Ancak eleştiriye tahammülleri yoktur. Terazi kadınları ise yapıcı eleştirilere açıktır.

Terazi hem fiziksel hem de duygusal açıdan hassastır. Bu nedenle özellikle kış aylarında ve mevsim geçişlerinde çok sık hasta olurlar. Terazi burçlarının en bilinen özelliklerinden biri kararsızlıklarıdır. Hayatlarının her alanında, tercih yapmakta çok zorlanırlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN