23 Mart reyting sonuçlarına Kuruluş Osman ambargosu! Survivor ve Sadakatsiz ne yaptı?

23 Mart Çarşamba akşamı reyting sonuçlarına Kuruluş Osman dizisi ambargo koydu. Geçtiğimiz hafta da zirveyi rakiplerine bırakmayan Kuruluş Osman dizisi bu hafta da Toral İzleyici, AB ve ABC1'de rakipleri Survivor All Star ve Sadakatsiz'e şans tanımadı. İşte 23 Mart reyting sonuçları...

Reyting sonuçlarında Kuruluş Osman 23 Mart Çarşamba akşamına damga vuran yapım olrak öne çıktı. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizi iddialı rakipleri tv8'in Survivor All Star ve Kanal D'nin geçen yıl Çarşamba gecelerinde sosyal medyada çok ses getiren dizisi Sadakatsiz'e yol vermedi. Kuruluş Osman dizisi 23 Mart Çarşamba gecesi reyting sonuçlarında TOTAL, AB ve ABC1'de birinci sırada yer aldı.

İŞTE 23 MART AKŞAMI DİĞER PROGRAMLARIN REYTİNG PERFORMANSI

Televizyon ekranlarında Çarşamba gecesi reyting sonuçlarını en çok merak edenler kuşkusuz Kuruluş Osman, Survivor ve Sadakatsiz hayranları oldu. Açıklanan reyting sonuçlarına göre; atv dizisi Kuruluş Osman rakiplerine açık ara fark atarak her üç kategoride birinci oldu.

Total'de birinci sırada atv’de yayınlanan “Kuruluş Osman” ikinci sırada tv8 yapımı “Survivor All Star”, üçüncü sırayı ise Kanal D’de dizisi “Sadakatsiz” aldı. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk'un oynadığı ihanet temalı dizi 2 hafta önce ekranda yer almamış 16 Mart Çarşamba gecesi yeni bölümüyle yola devam etmişti. Sadakatsiz geçtiğimiz hafta da Kuruluş Osman'ın gerisinde kalmıştı.

AB grubu izleyicide yine birinci sırada “Kuruluş Osman”, ikinci sırada “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber” üçüncü sırada “Survivor All Star” yer aldı. Sadakatsiz dizisinin düşüşü AB grubunda da belirgin şekilde gözlendi. Yüksek eğitimli ve gelir grubu açısından üst sınıf kabul edilen izleyici grubunda Sadakatsiz dördüncü sıraya düştü.

23-mart-reyting-sonuclari.jpg

Kuruluş Osman dizisi reyting sıralamasındaki üstnlüğünü ABC1 Genel İzleyici kitlesi nezdinde de sürdürdü. ABC1'de Kuruluş Osman birinci, Survivor All Star ikinci, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber üçüncü, Sadakatsiz dördüncü oldu.

Show TV ise Oğlum isimli yapımıyla AB grubunda beşinci sırada ABC1'de sekizinci sırada yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN