24 Mart Perşembe reyting sonuçlarında Portekiz Türkiye maçı zirvede! Mahkum ve Camdaki Kız ne yaptı?

24 Mart Perşembe reyting sonuçlarında dün gece sıralamada her hafta liderliği alan Fox dizisi Mahkum koltuğunu kaybetti. Portekiz ile Türkiye arasında oynanan milli maç TRT1'i Perşembe akşamının galibi yaptı. İşte Mahkum, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinin performanları...

TİAK'ın 24 Mart Perşembe gecesine ilşkin yaptığı reyting ölçümlemesinin sonuçları belli oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz'e 3-1 mağlup olan Türkiye, Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti. Maçın heyecanını tüm Türkiye TRT 1 ekranlarında izledi. Canlı maç yayını Perşembe akşamı reyting sonuçlarında TRT1'e TOTAL izleyici, AB grubu ve ABC1'de birinciliği getirdi.

24-mart.jpg

Maç yayını televizyonda her izleyici grubunun birinci tercihi olurken Perşembe gecesi maç izlemek istemeyen izleyici her hafta büyük heyecanla yeni bölümlerini beklediği Mahkum, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova'yı takip etmeye devam etti.

Fox'un Mahkum isimli dizisi Portekiz Türkiye maçının ardından TOTAL, AB ve ABC1'de ikinci sırayı aldı. Camdaki Kız dizisi ise AB ve ABC1 grubunda üçüncülük koltuğuna oturdu. atv'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova ise Total izleyicide ikinci sırayı aldı. ABC'de altıncı olan dizi AB grubunda ise ilk 10 sıralamasına giremedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN