31 Ocak'ta kadar havadan 1000 TL'niz olacak! Garanti BBVA kampanyayı patlattı, şubeye gitmeye bile lüzum yok!

31 Ocak'ta kadar havadan 1000 TL'niz olacak! Garanti BBVA kampanyayı patlattı, şubeye gitmeye bile lüzum yok!

Garanti Bankası müşterileriyle bir kampanya daha yayınladı. Banka, kampanyaya katılanlara bin TL hediye edeceğini açıkladı. 31 Ocak tarihine kadar devam eden bu kampanyadan yararlanmak için bankanı şubelerine gitmek gerekir. Garanti Bankası kampanya detayları haberimizde yer almaktadır.

Garanti Bankası'nın resmi sitesinde bulunan kampanya bilgilerine bakılarak şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil üzerinden kredi kartı başvurusu yapılarak onaylandığında ise 1000 TL bonus kazandırılıyor. Bununla beraber ise 10 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanılacağı bilgisi verildi.

GARANTİ BANKASI BONUS KAMPANYA

-2-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Garanti Bankasının dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garantili olan ya da Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylananların kartlarında 20 Şubat kadar yapılacak alışverişlerde 1000 TL ve üzeri ilk harcamalarda 1000 TL bonus veriliyor.

-Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanya dışındadır.

Garanti bankası bonus kampanya

-Kazanılan bonuslar 25 Şubat ve 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılır.

-Verilen tarihler arasında kullanılmayan bonusler 26 Mart 2023 tarihinde geri alınır.

-Kampanylar müşteri bazında olurken en fazla 1000 TL bonus kazanılır.

-İnternet harcamaları kampanya dışındadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN