4 yıllık aşkını nişanla taçlandırdı! Eda Ece nişan gecesinde kardeşlerini paylaştı: Görenler 'genetikmiş' dedi!

4 yıllık aşkını nişanla taçlandırdı! Eda Ece nişan gecesinde kardeşlerini paylaştı: Görenler 'genetikmiş' dedi!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı olarak tanınan oyuncu Eda Ece, nişanlandı. Nişanına katılan ablalarını görenler ise "Ailede güzellik genetikmiş" yorumları yaptı. İşte Eda Ece'nin nişanından kareler...

Uzun süredir aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı alan Eda Ece nişanlandı. Nişan törenine çok sayıda insanın konuk olduğu Ece'nin hem tarzı hem de kardeşleri konuşuldu.

Sade beyaz bir kıyafetle nişanlanan Ece'nin tarzı çok beğenildi. Hem tulum hem de abiye tarzı kıyafetin özgün duruşu beğeni topladı.

eda-ece-nisan3.jpg

ABLALAR HAYRAN BIRAKTI

Törene katılan ablalarını da paylaşan Ece'nin iki ablası da güzel ve zarif halleriyle dikkat çekti. Kardeşlerini ilk kez paylaşan güzel oyuncuya "Sizin ailede güzellik genetik anlaşılan" yorumları yapıldı.

20 Haziran'da nikah masasına oturacak olan çiftin paylaşımına Gamze Erçel, Aslı Enver, Demet Akalın, Arzu Sabancı, Biran Damla Yılmaz, Derya Şensoy, Berk Oktay, Pınar Altuğ ve Gülse Birsel gibi birçok ünlü isim tebrik yorumları yazdı.

İşte Eda Ece'nin nişanından kareler:

eda-ece-nisan41200.jpg

eda-ece-nisan1.jpg

eda-ece-nisan.jpg

eda-ece-nisan2.jpg

eda-ece-niasn-pasta.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN