41 yıl sonra ortaya çıkan gerçek! Atatürk'ü dilinden düşürmeyen Celal Şengör'ün Osmanlı'ya ithafı görenleri hayrete düşürdü!

41 yıl sonra ortaya çıkan gerçek! Atatürk'ü dilinden düşürmeyen Celal Şengör'ün Osmanlı'ya ithafı görenleri hayrete düşürdü!

Son dönemde dikkat çekici açıklamalara imza atarak adından sıklıkla söz ettiren Prof. Dr. Celal Şengör hakkında 41 yıl sonra ortaya çıkan gerçek herkesi hayrete düşürdü.

Son dönemde yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Celal Şengör, hakkında 41 yıl sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Her fırsatta Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerine bağlılık duyduğunu ifade eden Celal Şengör'ün Osmanlı'ya ithafı görenleri hayrete düşürdü.

Geçtiğimiz aylarda 'Filistin toprak sattı' açıklamasıyla tepki toplayan, son olarak ise gazeteci Fatih Altaylı'nın programına konuk olarak "Fransız ihtilali aklı öldürmüştür. Ayak takımına iktidarı verirsen işte bugünkü dünya olur" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Celal Şengör hakkında 41 yıl sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Gazeteci Fatih Yaşlı'nın aktardığına göre; 1982 yılında doktora tezini yazan Celal Şengör'ün, söz konusu tezi Osmanlı hanedan mensuplarına ithaf ettiği ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Şengör'ün yazdığı doktora tezinden bir görüntü paylaşan Yaşlı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"atatürkçü" celal şengör doktora tezini osmanlı hanedan mensuplarına ithaf etmiş."

Yaşlı daha sonraki paylaşımında ise Şengör'ün yazdığı doktora tezinin linkini paylaşarak şunları söyledi:

"olamaz öyle bir şey" diyecekler için link de şurada:"

Yaşlı'nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim alırken sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları her fırsatta Atatürk'ün fikirlerine bağlılık duyduğunu belirten Şengör'ün doktora tezini Osmanlı hanedan mensuplarına adamasına tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN