44 gün önce evlenmişti, boşanma kararı aldı! Merve Boluğur'un eski aşkını öğrenenlerin kafası karıştı: Siz ne zaman...

44 gün önce evlenmişti, boşanma kararı aldı! Merve Boluğur'un eski aşkını öğrenenlerin kafası karıştı: Siz ne zaman...

44 gün önce DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturan ve görkemle bir düğünle herkesi kıskandıran Merve Boluğur, boşanma kararı aldı. Boluğur'un bu kararı herkesi şoke ederken herkes boşanmanın altındaki nedeni sorgulamaya başladı. Ünlü ismin meğer eski aşkına sevgisi bitmemiş. Merve Boluğur'un gizemli aşkı gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin eski aşkını öğrenenlerin kafası iyice karıştı. Siz ne ara sevgili oldunuz? Bakın Merve Boluğur'un gizemli aşkı kimmiş?

Uzun süredir tek olan ve aradığı aşkı bir türlü bulamayan Merve Boluğur, 2 Ekim 2022 tarihinde DJ Mert Aydın ile evlenmişti. Görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü çift, düğünde kurtlarını dökmüş ve doyasıya eğlenmişti. Ancak ikilinin mutlulukları kısa sürdü. Evliliklerinin 44'üncü gününde boşanma kararı aldılar. Alınan karar sonrası herkes ayrılığın nedenini araştırmaya başladı. Bu detayı öğrenenlerin ağzı açık kaldı. Merve Boluğur'un eski aşkını görenler şoke oldu. Bu kadar hızlı olamazsın! Bakın neler oluyor?

AŞK HAYATINDA BİR TÜRLÜ YÜZÜ GÜLMEDİ

Acemi Cadı ile ismini duyuran ve güzelliğiyle herkesin ilgisini çeken Merve Boluğur'un aşk hayatında bir türlü yüzü gülmedi. İlk olarak şarkıcı Murat Dalkılıç ile 24 Ağustos 2015 tarihinde evlenen Boluğur, 11 Eylül 2017 tarihinde tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından uzun süre tek kalan Merve Boluğur aradığı aşkı DJ Mert Aydın ile bulmuştu.

MUTLULUKLARI 44 GÜN SÜRDÜ

2 Ekim 2022 tarihinde DJ Mert Ayın ile evlenen ve Fuat Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğün gerçekleştiren Merve Boluğur'un mutluluğu kısa sürdü. Ünlü çift boşanma kararı aldı. Güzel isim 40 gün önce evlendiği Mert Aydın'dan boşanacağını, "Olmadı teşekkürler... Hayat bu... Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" notu ile duyurdu.

kmfdfdfd-95.jpg

MEĞER YAKIŞIKLI OYUNCUYLA AŞK YAŞAMIŞ

Merve Boluğur'un ayrılık kararı hayranlarını üzerken, ünlü ismin eski aşkını duyanlar şoke oldu. Uzun süredir tek olduğu sanılan Merve Boluğur'un meğer yakışıklı oyuncu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İsmi duyanlar kulaklarına inanamadı. O isim Tolgahan Sayışman!

b5.jpg

ALDATILDIĞI İÇİN AYRILDI

Tolgahan Sayışman ile el ele görüntüler veren Merve Boluğur, aradığı aşkı yine bulamamış ve ayrılmıştı. Uzun süre birlikte olan ikilinin ayrılma sebebi de çok trajik. Tolgahan Sayışman'ın Merve Boluğur'u Seranay Sarıkaya ile aldattığı iddia edilmiş ve ayrılık nedenlerinin bu olduğu öğrenilmişti.

b6.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN