Boşanma kararı alan Merve Boluğur şaşırttı! Eşinin soyadını kaldırdı ama bir tek onları silmedi

Boşanma kararı alan Merve Boluğur şaşırttı! Eşinin soyadını kaldırdı ama bir tek onları silmedi

2 Ekim’de görkemli bir düğün ile DJ Mert Aydın’la evlenen oyuncu Merve Boluğur, boşanma kararı aldıklarını dün duyurdu. Instagram hesabından eşinin soyadını ve Mert Aydın ile birlikte olduğu fotoğrafları kaldıran Boluğur’dan ilginç bir hamle geldi.

Daha önce şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenip boşanan, 2 Ekim’de de Fuat Paşa Yalısı’nda DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturan oyuncu Merve Boluğur’dan üzücü haber dün geldi.

44 önce nikah masasına oturan ve boşanma dedikodularına yanıt veren Boluğur, resmi sosyal medya hesabı Instagram’dan bu söylentileri doğruladı.

"KOCALARIN KOCASI ASLAN KOCAM"

Boluğur, geçtiğimiz haftalarda boşanma aşamasında olduğu eşinin doğum gününü kutlamıştı. Ünlü oyuncu, yapmış olduğu paylaşımda, "Kocaların kocası aslan kocam. İyi ki birbirimizi bulduk el ele göz göze nice doğum günlerini kutlayalım. Kumral jelibonum şimdiden kutlayayım istedim çünkü eşlik bunu gerektirir. Yüzün gülsün önemli. Hep böyle gülelim" şeklinde not düşmüştü.

“OLMADI, TEŞEKKÜRLER”

Merve Boluğur, bir süredir hakkında çıkan boşanma haberlerin doğrulayarak resmi sosyal medya hesabı Instagram’dan, “Olmadı, teşekkürler… Hayat bu… Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” şeklinde bir açıklama yaptı.

İLK İŞİ EŞİNİN SOYADINI SİLMEK OLDU

Sosyal medya hesaplarından DJ Mert Aydın’a olan sevgisini sürekli olarak dile getiren Boluğur, Mert Aydın’a henüz imzaları atmadan, “Kocam” şeklinde hitap ediyordu. Ünlü isim, erkek arkadaşı ile nikah masasına da henüz oturmadan profiline Mert Aydın’ın soyadını eklemişti. Boşanma kararı almış olan ünlü isim, dava görülmeden Mert Aydın’ın soyadını sildi.

O FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Boşanma kararı alan oyuncu Merve Boluğur’dan akıllarda soru işaretlerine sebep olan bir olay meydana geldi. Boluğur, sosyal medya hesabından düğün günü ve sonrasında gelinlikli fotoğraflarını paylaşmıştı. Boşanma aşamasında olduğu eşi Mert Aydın ile bütün fotoğraflarını dün silen Boluğur, tek olduğu gelinlikli fotoğraflarını kaldırmadı.

Bu durum ise ünlü oyuncu Boluğur’un takipçilerinin de gözünden kaçmadı.

1668689610973.jpg1668689610980.jpg1668689610967.jpg1668689610976.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN