Merve Boluğur'un boşanma nedeni şaşırttı! Murat Dalkılıç yine gündemde

Merve Boluğur'un boşanma nedeni şaşırttı! Murat Dalkılıç yine gündemde

Merve Boluğur 44 günlük evliliğine son verme kararı aldı. Eşi Mert Aydın'ın bu kararı aldığı iddia edilirken, Boluğur'un eski defterleri de tekrardan açıldı. Kimileri oyuncunun eski eşi Murat Dalkılıç'ı unutamadığını yazdı.

Merve Boluğur, 44 günlük eşi Mert Aydın ile boşanma kararı almasının ardından sosyal medyada gündem oldu. Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç yüzünden mutluluğu bulamadığını iddia eden bazıları ünlü şarkıcıyı suçladı.

merve.jpg

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

DJ Mert Aydın ile 44 gün önce evlenen Merve Boluğur herkesi şaşırtan bir karar aldı. Boşanma kararı alan ikili magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre boşanmayı isteyen taraf Mert Aydın.

mervedalkilic.jpg

MURAT'I UNUTAMADI MI?

Giydiği gelinlikle uzun süre sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, ani bir kararla boşanma kararı aldı. Kimileri bu boşanmanın nedenini eski eşi Murat Dalkılıç'a bağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN