4567'ler arasından 4657'yi sadece üst düzey zekaya sahip olanlar 3 saniyede bulabiliyor!

4567'ler arasından 4657'yi sadece üst düzey zekaya sahip olanlar 3 saniyede bulabiliyor!

Bu resimdeki 4567 sayısı arasından 4657 sayısını 3 saniye içinde bulabilir misiniz? Gözlem becerilerinizi ve algılama gücünüzü zorlayan karmaşık bulmacaları çözmeyi seviyor musunuz? Burada hem eğlenceli hem de beyin gücünüzü, detaylara dikkatinizi ve mekansal yöneliminizi kontrol etmeye uygun bir beyin testi resim bulmacamız var.

Bulmaca severler, 3 saniye içinde gizli bir sayıyı bulmanız için size meydan okuyan bu sayı resimli bulmacayı seviyor. Bu bulmaca ile görsel muhakemenizi, IQ seviyenizi ve vizyonunuzu test edin. Bu yapbozdaki 4567 sayısı arasından 4657 sayısını 3 saniyede bulabilir misiniz?

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SAYILARI BULABİLİR MİSİN?

Burada gizli sayı resimli bulmacayı bulduk. Göreviniz, bu bulmacada 4567'ler arasında gizli olan 4657 sayısını bulmaktır. Bu bulmacayı çözmek için sadece 3 saniyeniz var.

Keskin şahin gözlerin olduğunu düşünüyor musun? Bu yapbozda gizlenmiş sayıyı gördünüz mü? Zaman sınırı kısa olduğu için resme dikkatlice bakın. Bu bulmaca, gizli numarayı bulmak için resme bakarken gözlerinizi ve beyninizi kandırır. Sayıyı bulmak için görüntüye lazer odaklı bakmanız gerekiyor!

GİZLİ SAYILARI BULDUN MU?

Bulmaca, hataları yakalama, karmaşık sorunları çözme ve mantıksal akıl yürütme yeteneğinizi kanıtlamanız için bir fırsattır. Deha seviyenizi görmek için bu yapboza göz atın. Bu resim bulmacaları aynı zamanda beyninizin yeteneklerini öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Resimdeki gizli sayıları buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu resimli bulmaca IQ testinde gizli sayı 4657'yi bulduysanız, 20/20 görme yeteneğiniz var. Olağanüstü gözlem becerilerine sahip 10 dahiden sadece 1'i bu resimli bulmacadaki gizli sayıyı 3 saniye içinde tespit edebildi.

Ancak, hala bu bulmacada gizli sayının nerede olduğunu bulamıyorsanız, o zaman cevabı aşağıda açıkladık.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN