6 ay önce boşanan Gökhan Çıra baba oldu! Çocuğun annesini duyan dilini yuttu

6 ay önce boşanan Gökhan Çıra baba oldu! Çocuğun annesini duyan dilini yuttu

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra baba oldu. Geçen aylarda boşanan ikili herkesi şaşırtırken, Çıra'nın baba olması kafaları karıştırdı. Çocuğun annesini duyanlar ise küçük dilini yuttu.

2 kez evlenip boşanan Gökhan Çıra-Selin Ciğerci aldatma olayından dolayı bu kez barışmamak üzere boşanmıştı. İkili farklı isimlerle aşk yaşamaya başlarken, Gökhan Çıra'dan beklenmeyen bir paylaşım geldi. Eski futbolcu baba olduğunu açıkladı. Kızıyla paylaşım yapan Çıra herkesi şaşkına uğrattı.

selin.jpg

GÖKHAN ÇIRA BABA OLDU

Selin Ciğerci'ni eski eşi Gökhan Çıra, son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine düştü. 2022 yılında evlendiği ve tekrardan boşama kararı alan ikili bu kez taşıyıcı annelikle gündeme geldi.

selingokhan.jpg

KIZIYLA İLK PAYLAŞIM

Gökhan Çıra, yaptığı son paylaşımda baba olduğunu açıkladı. Yeni doğan kızının fotoğrafını paylaşan Çırak, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim" notuyla uzun bir yazı paylaştı.

gokhancira.jpg

ANNESİNİ DUYAN ŞAŞTI KALDI

Çocuğun annesi merak konusu olurken, iddialara göre; Selin ciğerci ile geçen yıl yollarını ayıran Gökhan Çıra'nin taşıyıcı anneden kız bebeği oldu.

Çıra'dan henüz taşıyıcı annelik konusunda bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN