6 ayda 20 kilo verip başrolü kapmıştı: Sırrını ilk kez açıkladı! İrem Helvacıoğlu meğer böyle zayıflamış

6 ayda 20 kilo verip başrolü kapmıştı: Sırrını ilk kez açıkladı! İrem Helvacıoğlu meğer böyle zayıflamış

Fit görünümüyle beğeni toplayan İrem Helvacıoğlu, şöhret kazanmasına giden yolda 6 ayda nasıl 20 kilo verdiğini anlattı. İşte, İrem Helvacıoğlu'nun zayıflama sırrı...

'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde 'Nefes' karakteriyle oyunculuğuna adım atan İrem Helvacıoğlu, daha sonra pek çok projenin aranan ismi oldu.

Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde boy gösteren 34 yaşındaki oyuncu, fit görünümünün sırrını paylaştı. İrem Helvacıoğlu, ergenlik döneminde aldığı 20 kiloyu pesketaryen beslenme ile verdiğini söyledi.

İREM HELVACIOĞLU NASIL ZAYIFLADI?

Ergenlik yıllarında 70 kilonun üzerine çıkmasının ardından zayıflamaya karar verdiğini belirten ünlü oyuncu, pesketaryen diyetiyle 6 ayda 20 kilo verdiğini söyledi.

İrem Helvacıoğlu, "Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum" dedi.

Deneyimli oyuncu, kilolu halini merak edenlere ise o döneme ait elinde herhangi bir fotoğrafının olmadığını söyleyerek şaşırttı.

irem-helvacioglu-diyeti-nedir.jpg

PESKETARYEN DİYET-BESLENME NEDİR?

Medyatava'da yer alan habere göre, pesketaryen beslenme düzeninde yalnızca balık ve diğer su ürünlerinde yaşayan hayvanların etleri tüketiliyor. İtalyancada 'pesce' (balık) ve İngilizcede 'vegetarian' (vejetaryen) sözcüklerinin birleşiminden türeyen bu kelime, beslenme düzeni olarak da tanımlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN