6 aylık evli Dilan Çıtak kafa karıştırdı! Babası İbo duyunca inanamayacak

6 aylık evli Dilan Çıtak kafa karıştırdı! Babası İbo duyunca inanamayacak

Geçen yıl dünyaevine giren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörter ile evlenmişti. Boşanma iddialarıyla bir ara gündeme gelen çiftten bu kez şaşırtan bir karar geldi. Bir mekan çıkışı görüntülenen Dilan Çıtak, o haberi verdi... Duyanlar "Ne çabuk" dedi.

11 Ekim 2022 tarihinde Levent Dörter ile evlenen Dilan Çıtak, ünlülerin katıldığı görkemli bir düğünle nikah masasına oturmuştu. İbrahim Tatlıses'in kızı bu defa beklenmeyen bir haber verdi. Bir dönem boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti çift... Bakın Dilan Çıtak ağzından ne kaçırdı?

dilancitakdugun.jpg

İBRAHİM TATLISES'İ ŞAŞIRTACAK BİR HABER! KIZI DİLAN AÇIKLADI

Uzun yıllık ilişkisini düğünle taçlandıran Dilan Çıtak, evlendiği gün biraz zorlandığını açıklamıştı. Eşi Levent Dörter ile mutlu bir evlilik yaşayan Çıtak, çıkan boşanma iddialarını da yalanlamıştı.

dilantatlise.jpg

Düğünde babası İbrahim Tatlıses'in taktığı altın kemerle günlerce konuşulan Dilan Çıtak, bu kez bambaşka bir konuyla gündeme geldi.

ibo.jpg

6 AYLIK EVLİ DİLAN ÇITAK KAFALARI KARIŞTIRDI

6 aydır evli olan Dilan Çıtak bir mekan çıkışı basın mensupları tarafından görüntülendi.

dilandugun.jpg

Eşiyle beraber ileride bir projede bulabileceğini söyleyen Çıtak, “Benim çok başka bir heyecanım var ama onu sonra paylaşırım” diyerek kafaları karıştırdı.

dilancitak.jpg

BEBEK SORUSUNA İLGİNÇ CEVAP

Muhabirlerin "Bebek" sorusuna ise Çıtak, “Onu bir dönercide değil, vegan restoranda Haber vermek isteriz!” diye yanıtladı. Gözler İbrahim Tatlıses'in yeniden dede olmasına döndü. Tatlıses'ten ise bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN