7 aylık hamileydi herkesi şoke eden gerçeği ilk kez açıkladı! Gonca Vuslateri bebeğinin babasının kim olduğunu…

7 aylık hamileydi herkesi şoke eden gerçeği ilk kez açıkladı! Gonca Vuslateri bebeğinin babasının kim olduğunu…

7 aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi. Uzun süredir herkesin merak ettiği o sorunun yanıtını veren Vuslateri, bebeğin babası olarak o ismi işaret etti. Gonca Vuslaterin'in bebeğinin babası bakın kim çıktı?

Uzun süredir herkesin Merak ettiği bir konuya açıklık getiren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, gizli tuttuğu sevgilisinin kimliği hakkında ilk kez bir açıklamada bulundu. 7 aylık hamilelik sürecinde ağzını bıçak açmayan ünlü oyuncu 7 ay sonra o ismi işaret etti. İşte Gonca Vuslateri'nin işaret ettiği o isim…

BEBEĞİN BABASI BELLİ OLDU

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, uzun süredir merak edilen bir konuya açıklık getirdi ve bebek beklediği sevgilisinin kimliği hakkında ilk kez konuştu. Yaklaşık yedi aylık hamile olan Vuslateri, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu ve sektör dışından biriyle ilişkisinin kendisine huzur verdiğini belirtti.

gonca-vuslateri-hamile.jpg

Vuslateri, "Levent ile ilişkimiz başladığında, başka bir sektörden biriyle olmanın verdiği huzuru yaşadım. O, hayatımdan ve çalıştığım sektörden çok uzak bir yerde, devlet memuru. Benim işim magazinsel bir yön taşıyor ve bu bazen kışkırtıcı olabiliyor. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok" şeklinde konuştu.

Bu açıklamayla Vuslateri, hayranlarının ve takipçilerinin merakla beklediği sorunun cevabını vermiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN