9 saniyeden daha kısa sürede farklı biberi bulabilirseniz IQ'nuz zirveye ulaşmış demektir! Şimdi zekanı test et

9 saniyeden daha kısa sürede farklı biberi bulabilirseniz IQ'nuz zirveye ulaşmış demektir! Şimdi zekanı test et

İster inanın ister inanmayın, optik bir illüzyon veya zeka oyunu çözmeye çalışırken heyecanlanmak ve hüsrana uğramak kolaydır. Bu nedenle, bu biber resminde farklı olanı 5 saniyeden daha kısa sürede fark etmeye çalışırken soğukkanlılığınızı korumanız gerekecek.

Sıra sıra kırmızı biberlerin arasına gizlenmiş farklı bir biber var ve zaman dolmadan onu bulmanız gerekiyor. Akıllara durgunluk veren bu görüntü, simetrik sütunlarda sevilen tatlı ve kıtır kıtır biberlerin 128 mini versiyonunu gösteriyor. Ancak, bu resmin içinde diğerlerinden farklı bir biber var. Kulağa basit gelse de, bu anlık anormalliği tespit etmeye çalışırken bulmaca hayranları şaşkına döndü. Bu sevimli kırmızı biberlerin arasında farklı olanı görebiliyor musunuz?

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ FARKLI BİBERİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde farklı olan biberi ayırt edebilmek için keskin beyin ve göz koordinasyonuna ihtiyacınız olacak. Bu zeka oyunu çevrimiçi olarak viral oldu ve diğerlerinden farklı olan biberi belirlenen süre içinde bulabilirseniz farkındalığınızı keskinleştireceğinizden emin olabilirsiniz. Ancak, onu yakalamak için sadece 5 saniye izleyicilerin başlarını kaşımasına neden oldu.

Zeka oyunları, hızlı düşünmenizi test etmek ve gözlerinizi beyninizle sorunsuz bir şekilde çalışmaya zorlamak için tasarlanmıştır. Ne kadar çok alıştırma yaparsan o kadar hızlı olabilirsin. Bununla birlikte, resimdeki farklı olan biber o kadar iyi gizlenmiştir ki, izleyicilerin şaşırmasına neden olmuştur. Yardımımız olmadan gizli biberin nerede saklandığını tespit edebiliyor musunuz?

FARKLI OLAN BİBERİ GÖRDÜN MÜ?

Optik yanılsamanın temel dayanağı, insan beynini kandırarak kandırmaktır. Bu akıllara durgunluk veren optik yanılsamaların sadece gözlem becerileri için iyi olmakla kalmayıp aynı zamanda büyük stres atıcılar olduğuna dair araştırmalar var. Optik illüzyonlar, gözlem becerilerini ve zekayı test etmek için en basit araçlardan biridir. Şimdi, internette viral olan bu optik illüzyon zeka bulmacasında diğerlerinden farklı olan biberi bulmayı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Farklı olan biberi zamanında buldun mu? Sol alttan yukarı üçüncü sıraya yakından bakarsanız, farklı olan biberi görebilirsiniz. Bazı zeka meraklılarının hala görmekte zorlanmaları ihtimaline karşı cevabı aşağıda daire içine aldık.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN