A101 Şimdi de İphone 12 Satmaya Başladı! İşte Gözlerinizi Kamaştıracak İphone 12 Fiyatı

A101 Şimdi de İphone 12 Satmaya Başladı! İşte Gözlerinizi Kamaştıracak İphone 12 Fiyatı

Bir çok farklı kategoride indirimli ve kampayalı aktüel ürünleri raflarına getiren A101, bu kez dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip Apple'nın akıllı telefonu İphone 12'yi satışa çıkarıyor. Apple resmi sitesinde 17,499 TL fiyatıyla satışa sunulan İphone 12, A101'de ki fiyatıyla görenleri şaşkına çevirdi.

Akıllı telefon dünyasında önemli işlere imza atan ve rakiplerini her daim geride bırakmayı başaran İphone, her geçen gün yenilikleri ve güncellemeleriyle herkesin gözdesi oluyor. Ülkemizin en büyük ekonomik market zincirleri arasında yer alan sayısız kampanyalı ve indirimli aküel ürünlerini alışveriş severlerle bir araya getiren A101, bu defa Apple'nın harikalar yaratan İphone 12 akıllı telefonunu satışa çıkarıyor.

Kullanıcılar tarafından A101'de ki fiyatı oldukça merak edilen İphone 12'nin Apple resmi sitesinde 17,499 TL olarak karşımıza çıkıyor. Bir çok üründe olduğu gibi akıllı cihazlarda da inanılmaz indirimler sağlayan A101, bu defa satışa sunduğu İphone 12'nin fiyatıyla da göz kamaştırmayı başarıyor.

İPHONE 12 DONANIM VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

İphone 12 performans konusunda oldukça üstün başarı gösteriyor ve beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Çizilmeye dirençli cam teknolojisi Gorilla Glass ile korunuyor. Alüminyum kasası ve toza, suya karşı dayanıklı IP68 serfikası sayesinde 6 metre derinliğine sahip suyun içerisinde 30 dakika kadar kullanım sağlıyor.

iphone-kapak.jpg

Kamera konusunda İphone ne kadar yetenekli olduğunu hepimiz biliyoruz. İphone 12'de ikili arka kamera ile ana kamerası 12 megapiksel ikinci kamerası ise 16 megapiksel ultra geniş açılı lens tercih edilerek, 16 megapiksel ön kamerasıyla da öz çekim konusunda oldukça profesyonel.

HIZLI ŞARJ TEKNOLOJİ İLE SÜRELERİ KISALTIN

Aynı zamanda 20W hızlı sarj teknolojosi ile 2.815 mAh bataryayı ince kasasının içinde bulunduran İphone 12, kullanıcılara uzun süre kullanım sağlayarak hızlı şarj desteği ile 30 dakikada %50 doluluk oranına erişmesine imkan tanıyor.

İPHONE 12'NİN A101'DE FİYATI NE KADAR?

Apple'nin kendi sitesinde 17,499 TL ile satışa sunulan İphone 12'nin fiyatı A101'de 128 GB depolama alanına sahip olarak 15,299 TL fiyatıyla raflarda yerini alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN