Ford Puma SUV Meraklıları İçin Geri Vites Yaptı! Bu Fiyatları Kaçıran Oyunu Kaybeder

Ford Puma SUV Meraklıları İçin Geri Vites Yaptı! Bu Fiyatları Kaçıran Oyunu Kaybeder

En çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Ford, Puma için düğmeye bastı. Yeni iç ve dış tasarımıyla gözleri kamaştıran Ford Puma'nın 2022 Mart fiyat listesini görünce yüzünüz gülecek. Çip krizinin etkilediği otomotiv sektörü fiyat değişikliğine giderken Ford geri vites yaptı. Herkesin cebine ve tarzına uygun Puma modeliyle alıcının karşısına çıktı. İşte Ford Puma 2022 yılı fiyat listesi.

Dünya markaları arasında en çok ilgi gören Ford listeye 3. sıradan girdi. Zirveyi zorlayan Ford, spor ve klasik araç sevenler için Puma'yı alıcının karşısına çıkardı. İleri ki dönemlerde adından sıkça söz ettirecek SUV model Ford Puma'nın yeni fiyat listesi sürücülerin keyfini yerine getirecek. Yaşanan çip krizine, Rusya-Ukrayna savaşı da eklenince her sektör gibi otomotiv sektörünü de derinden sarstı. Akaryakıta gelen zamlarda araç alım-satımını etkiledi. İkinci el araç almak zorlaşırken sıfır araba almakta artık hayal oldu. Ford ise alıcılar için yeşil düğmeye bastı ve Puma modeli için ağızları açıkta bırakan bir fiyat listesi yayınladı. İşte her zevke hitap eden Ford Puma fiyatları ve özellikleri.

SUV MERAKLILARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ MODEL: FORD PUMA

ouma.jpg

Amerika menşei Ford harikalar yaratmaya devam ederken, 2022 yeni tasarımı ile Puma modelini alıcının karşısına çıkardı. SUV severlerin en çok tercihi modeller arasında yer alan Puma, iç ve dış tasarımıyla da büyüleyeceğe benziyor.

İŞTE 2022 SUV MODEL FORD PUMA ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI

suv.jpg

İki farklı donanım paketiyle sürücülerin karşısına çıkan Ford Puma, Style ve ST-Line ile dikkatleri üzerine çekiyor. 6 manuel, 3 otomatik şanzımana sahip olan Style sürücüye kolaylık sağlarken, ST-Line donanım paketi ise sadece 7 ileri otomatik şanzıman sunuyor. Akıllı tasarım ile yapılan 2022 Ford Puma, yüzde 10 kadar yakıt verimliliği sağlıyor. İnsan odaklı tasarlanan Ford Puma, SUV tarzıyla da spor model severlere enerjik bir sürüş sağlıyor.

FORD PUMA'YA KENDİNİZİ GÜVENLE TESLİM EDEBİLİRSİNİZ

tasarim.jpg

Avrupa standartlarında üretilen Ford Puma, 1.0 Litre EcoBoost motor ile alıcına beklentilerin üstünde bir model sunuyor. Kendinizi güvenle teslim edebileceğimiz Ford Puma'da, seçilebilir sürüş modları Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi özelliklere de sahip. Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Şerit Hizalama, Şerit Takip Sistemi ve Acil Durum Manevra Destek Sistemi gibi özelliklerle de yolculuklarınızda konfor ve güveni temin ediyor.

koltuk.jpg

EcoBoost Hibrit teknolojisi ile üretilen Ford Puma tam bir doğa dostu. Bu özellikleri sayesinde şehir içi ya da şehir dışında kesintisiz bir yolculuk sağlıyor. Bagaj kapasitesi ile Modern dinamik tarz sunan Ford Puma çok yönlü bir sisteme sahip.

FORD PUMA 2022 FİYAT LİSTESİ

puma.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN