Akaryakıt Fiyatları Yine Yüzleri Güldürmedi Zam Geldi! İşte 23 Mart Güncel Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları

Akaryakıt Fiyatları Yine Yüzleri Güldürmedi Zam Geldi! İşte 23 Mart Güncel Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları

Araç kullananların gözü kulağı akaryakıt fiyatlarına çevrilmişken indirim bekleyen milyonları üzen haber geldi. Akaryakıta büyük zam geldi. Motorine 1,69'luk benzine ise 1,68 oranında zam yapıldı. İşte son zam fiyatlarıyla beraber 23 Mart 2022 Perşembe günü güncel akaryakıt fiyatları.

Dünyada yaşanan ekonomik krizin yankıları sürerken Rusya'nın Ukrayna savaşının patlak vermesiyle doğalgaz başta olmak üzere çok sayıda ürüne zam geldi. Avrupa Birliği'nin Rusya yaptırımları ise vatandaşı derinden etkilemeye devam ediyor. Akaryakıta yapılan zamlar otomotiv sektörünü de etkilemeye başladı. Vatandaşın sıklıkla merak ettiği sorular arasında 'Benzin fiyatı düşer mi? Motorinin litresi ne kadar oldu? Akaryakıtta indirim yapılacak mı?' yer aldı. Milyonlarca araç sahibinin beklediği o haber geldi. Ama haber milyonların yüzünü güldürmedi. Vatandaş motorin ve benzine yapılacak indirimi beklerken, kötü haber yayınlandı. Motorine 1,69, benzine 1,68 kuruş zam yapıldı. İşte motorin ve benzin son güncel fiyat listesi..

MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ MÜJDELİ HABER GELMEDİ!

2022 yılına zamlarla giren Türkiye'de zam yağmuru devam ediyor. Özellikle doğalgaz başta olmak üzere enerjiye yüzde 50 oranında zam yapıldı. Akaryakıtta ise 3 ay içinde çok sayıda fiyat değişimi yaşandı. 23 Mart Perşembe günü itibariyle motorine 1,69 benzine ise 1,68 kuruşluk zamlı fiyatıyla verilecek.

para.jpg

MOTORİNE VE AKARYAKITA ZAM

Sürücüleri derinden üzen akaryakıt fiyatlarıyla beraber toplu taşıma araç kullanımı oranı yükseltti. Kontak kapatan sürücüler akaryakıtta yapılacak indirimi bekliyor. Peki Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Motorin ve benzinin litre fiyatı ne oldu? İşte tüm sorularınızın cevabı haberimize.

motorin.jpg

MOTORİNİN SON ZAM ORANINDAN SONRA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Yapılan zamlar sonrasında İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 Mart Perşembe günü itibariyle 20,65 liradan, 22,23 liraya çıktı. Bir diğer iki büyükşehir olan Ankara ve İzmir'de ise 20.73 olan motorin litre fiyatı 22,31 liraya yükseldi.

BENZİNİN SON ZAM FİYATINDAN SONRA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Benzine yapılan 1,68 kuruşluk zamdan sonra İstanbul'da benzinin litre fiyatı 18,11 liradan 19,79'a çıktı. Ankara'da benzinin litresi 18,20 liradan 19,88 liraya, İzmir'de ise 18,22 liradan 19,9 liraya ulaştı.

MOTORİN SON 1 YILDA YÜZDE 192 YÜKSELDİ

Yapılan zamlarla beraber motorin son 1 yılda yüzde 192 oranında son 3 ayda ise yüzde 68'e yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN