İslam Memiş'ten Kritik Altın Uyarısı! Bu Tarihlerde Altın Satarsanız Pişman Olursunuz

İslam Memiş'ten Kritik Altın Uyarısı! Bu Tarihlerde Altın Satarsanız Pişman Olursunuz

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı analizlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Memiş'ten yine milyonlarca altın yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama geldi. Altın satmak için uygun zaman mı? Gram Altın yükselir mi? gibi soruların cevabını arayan küçük yatırımcıya Memiş'ten cevap geldi. Gram Altın için tarih veren Memiş'in açıklamalarını dinlemeden altın alıp satmayın.

Rusya-Ukrayna krizinden dolayı piyasalar alt üst olurken, Amerika Merkez Bankası FED'in aldığı yüzde 25 baz puan faiz yükseltme kararından sonra dolar ve altında hızla bir yükseliş meydana geldi. Altın satmak isteyenlerse uygun zamanı kollamaya başladı. Piyasalarda yaşanan istikrarsız durum vatandaşı etkilerken, uzman isim İslam Memiş ise altınla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş'ten altın alacak ve satacaklar için önemli uyarılar.

İSLAM MEMİŞ'TEN KRİTİK UYARILAR!

gram-altin.jpg

Dolar ve altın hakkında isabetli açıklamalarıyla gündemden düşmeyen İslam Memiş, gram altın için tarih verdi. 917 civarlarında seyreden gram altın düşecek mi? tüm soruların cevabı İslam Memiş'ten geldi. Haftaya sakin başlayan gram altın dünü 927 ile kapatırken 24 Mart Perşembe Gününe 935 lira ile giriş yaptı. Yükseliş moduna geçen gram altın, altın alacak ve satacakları da düşündürmeye başladı. İslam Memiş ise altınını satacak olanları uyardı. Memiş'in altın ve dolarla ilgili yaptığı son açıklamalara göre gram altında yıllık bazda yükseliş olacağını söyledi. Dolar kurunda ise yukarı yönlü atakların olacağının altını çizen İslam Memiş, Türkiye Merkez Bankası'nın da faiz artırma olasılığının da yüksek olduğunu belirtti.

ONS İÇİN 1880 LİMİTİ

ons.jpg

Gram Altının son zamanlarda 900-920 lira aralığında sıkışma olduğunu ifade eden Memiş, Ons altında ise yukarı yönlü ilerlemenin sınırlı kalacağını belirtti. Memiş, Ons altında 1880 dolar seviyesine bir geri çekilme beklediğini vurguladı.

MEMİŞ, GRAM ALTIN SATMAK İSTEYENLERE KIRMIZI ÇİZGİYİ GÖSTERDİ

gramlatin.jpg

Altın alacaklar içinse kritik sınırı açıklayan Memiş, 850-900 bant aralığında altın alınmasını doğru olmayacağını söyledi. Gram altın için yeni fırsatlar olacağını belirten Memiş yıllık bazda altın ve onsta yukarı yönde bir ilerleme olacağını belirtti. Bundan dolayı altın satmak için uygun zamanı arayan yatırımcıların biraz daha beklemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN