İslam Memiş 'Operasyon' Sinyali Verdi Ve Altın Piyasasında Dönen Gizli Planı Tek Tek İfşa etti!

İslam Memiş 'Operasyon' Sinyali Verdi Ve Altın Piyasasında Dönen Gizli Planı Tek Tek İfşa etti!

Son zamanlarda yaptığı analizlerle gündemden düşmeyen Para ve Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş bu sefer yatırımcıyı uyardı. Memiş, altın kurunda yaşananlara 'senaryo' dedi ve tüm planı tek tek ifşa etti. İşte isabetli altın analizleriyle herkesin merakla beklediği İslam Memiş'in dönen senaryoya ilişkin ayrıntıları...

Yüksek enflasyon, zamlar derken Rusya-Ukrayna savaşı ile Para/Altın piyasası da alt üst oldu. Yatırımcı ise elindeki altını ve doları ne yapacağını şaşırdı. Altın almak ve satmak için uygun zamanı bekleyen küçük yatırımcı uzmanların açıklamalarına yöneldi. Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş bu sefer dünyada dönen büyük senaryoyu açıkladı. Yatırımcıyı 'Dikkat edin' diye uyaran Memiş'in açıklamaları çok konuşulacak. İşte Memiş'in ifşa ettiği o plan ve ayrıntıları...

al.jpg

MEMİŞ, FED'İN GİZLİ PLANINI İFŞA ETTİ

26 Mart Cumartesi gününe yükselişle giren gram altın bugün 933,39 kuruşla alıcının karşısına çıktı. Ons altının satış fiyatı 1.958,62 kuruş, alış fiyatı ise 1.957,72 kuruş oldu. Altında yaşanan bu istikrarsız durum karşısında kara kara düşünen yatırımcı ise ne yapacağını şaşırdı. Uzman isim İslam Memiş ise analizleri ve tahminleriyle büyük ya da küçük yatırımcıya yön vermeye çalışırken, en son yaptığı açıklama ile yine gündeme oturdu. Memiş, piyasada dönen o planı açıkladı.

ed.jpg

BELİRSİZ PİYASA VURGUSU

Memiş, belirsiz piyasa üzerine vurgu yaparak şu an önemli bir akışın olmadığını söyledi. Özellikle Altın satmak için uygun zaman ne? Altın yükselecek mi? Altını satarsam zarar eder miyim? gibi sorularla kafası karışan yatırımcı için Türkiye Merkez Bankası'nın faiz kararını beklemesini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda Amerika Merkez Bankası FED'in 25 baz puan faiz yükselme kararı hakkında çarpıcı bir değerlendirme yapan Memiş, Amerika'nın piyasayı bozmak için bu faiz kararının startını verdiğini ifade etti.

ceyrek.jpg

FAİZ KARARI FED'İN TAKTİĞİ

Uzman isim FED'in faiz kararı ile yeni bir döneme giriş yapıldığını belirterek, FED'in piyasayı baskılamak için bir taktik uyguladığını iddia etti. Memiş, Fed faiz kararını her yıl yapmanın işaretini de verdiğini söyledi.

fed1.jpg

Memiş, Fed’in faiz artırımıyla normalde emtia fiyatının gerilmesi gerektiğini ama tam tersi bir durumla karşılaşıldığını söyledi. Ons altının 1900 bantlarda olmasıyla gram altının 900 lira seviyesine gerilemesi gerektiğini vurgulayan Memiş, Emtia fiyatlarının bir gecede baskılayabileceklerini belirtti. Bu durumu da altın ve gümüş satarak fiyatın gerilemesini sağlayabileceklerini ifade etti.

PİYASAYA BASKI YAPILIYOR!

FED'in elinde güçlü bir tehlike olduğunun altını çizen Memiş, ons altını baskılanırsa tekrar alım fırsatı oluşacağı ve için dünyadaki bütün yatırımcılar buradan yararlanacağını söyledi. Uzman isim korkutan açıklamalarına devam ederken piyasaya baskı üzerinde durdu. Altın ve ons fiyatında bir operasyon yapılırsa, yüksek enflasyonla karşı karşıya kalan yatırımcının altın alımı yapacağının altını çizdi. Bunu engellemek için sert düşüşleri gerçekleştirmeyeceklerini ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN