SUV Almak İsteyenler İçin Dacia Fiyatları Açıklandı! İşte Dacia Duster Fiyatları

SUV Almak İsteyenler İçin Dacia Fiyatları Açıklandı! İşte Dacia Duster Fiyatları

Hem dış hem iç tasarımıyla dikkatleri çeken Dacia Duster yeni fiyat listesini yayınladı. SUV almak isteyenleri heyecanlandıran fiyat listesiyle artık Dacia Duster sahibi olabilirsiniz. Üstün teknolojik özellikleriyle göz kamaştıran Dacia Duster Mart 2022 fiyatları haberimizde.

Motorin ve benzine gelen zamlardan dolayı sıfır ve ikinci el araç almak artık sürücüler için zorlaştı. Otomotiv sektörünün en iyi markaları bile yaşanan ekonomik krizden dolayı fiyat listesini güncelledi. Romanya markası olan Daica Duster ise otomobil almak isteyenlerin yüzünü güldürecek fiyat listesiyle geldi. SUV meraklıları için en ideal araçlardan olan Daica Duster'in fiyat listesini görünce sıfır araba almak için sıraya gireceksiniz.

50 YILDIR EN ÇOK TERCİH EDİLEN MARKA: DACİA DUSTER

1966 yılında Romanya'da üretilen Daica yaklaşık 50 yıla yakındır en çok tercih edilen markaların başında geliyor. İç ve dış tasarımıyla dikkat çeken Dacia'nın Duster modeli ise sürücüler tarafından büyük ilgi görüyor. Çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşından dolayı oto alım-satımın sayısı düşerken, otomobil markaları da yaşanan krizlerden dolayı Mart ayı için tekrar fiyat güncellemesine gitti. Bunlardan biri de Dacia Duster oldu. Daica, yeni tasarımı ve fiyat listesi ile en çok konuşulacak araçlar arasına gireceğe benziyor.

APPLE CARPLAY VE MEDİA NAV ÖZELLİKLERİYLE ÜSTÜN KONFOR

dacia.jpg

Dört çeken özelliğe sahip Daica Duster çekirdek ve geniş aileler için en ideal modellerden biri. Son yapılan tasarımla araç severlerin göz bebeği olan Dacia Duster, ergonomik özelliğe sahip. Çok yönlü bir SUV'a sahip olan Dacia Duster, dış özellikleri kadar iç tasarımıyla da harikalar yarattı. Yeni 8' dokunmatik özelliği ve Media Nav sistemi sayesinde gözünüz yolda kalmayacak. Depoladığınız tüm bilgilerinize tek bir tuşla ulaşabilirsiniz. 6 hoparlöre sahip olmasından dolayı müzik keyfinizi doya doya yaşayabilirsiniz. 8" Multimedya ekranı ve Apple CarPlay özelliği ile navigasyon, telefon ve radyo özelliklerini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bluetooth ve USB ile de telefonunuzdaki bilgilere kolayca erişebilirsiniz.

OTOMATİK KLİMA İLE HAVA DURUMU SİZİN ELİNİZDE

dacia1.jpg

Otomatik klima ile hava şartları ne olursa olsun kolaylıkla araç sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Kaydırılabilir kol özelliği ile de konforunuza konfor katacaksınız.

KENDİNİZİ GÜVENLE ONA BIRAKIN

dacisuv.jpg

Dacia Duster'in, yokuşta iniş, hız kontrol sağlayıcı ve acil fren desteği gibi çok sayıda özellik sayesinde kendinizi rahatlıkla teslim edebileceğiniz tasarım harikası bir model.

daciadag.jpg

COMFORT

  • Siyah tavan barları
  • 1/3 - 2/3 oranında katlanabilen arka koltuklar
  • Gündüz farları

Başlangıç fiyatı 394.900 TL

PRESTİGE

  • Media Display (8" dokunmatik ekran, Bluetooth, USB bağlantısı, Apple CarPlay)
  • Geri Görüş Kamerası
  • 16'' Prestige Alüminyum alaşımlı jantlar

Başlangıç fiyatı 449.900 TL

PRESTİGE PLUS

  • MediaNav (8" dokunmatik ekranlı eğlence ve navigasyon sistemi, kablosuz Apple CarPlay)
  • 17" Prestige Plus Alüminyum Alaşımlı Jantlar
  • Kör Nokta Uyarı Sistemi

Başlangıç fiyatı 520.000

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN