Ford Focus İçin Yeşil Işık Yaktı Mart İndirimini Açıkladı! İşte Ford Focus Mart Fiyat Listesi

Ford Focus İçin Yeşil Işık Yaktı Mart İndirimini Açıkladı! İşte Ford Focus Mart Fiyat Listesi

Dünya çapında en çok tercih edilen otomobil markası olan Ford Focus, mart ayına ilişkin yeni fiyat listesini yayınladı. Çok sayıda araç severin merakla beklediği fiyat listesiyle yeşil ışık yakan Ford Focus yine zirveleri zorlayacağa benziyor. İşte Mart 2022 yılı Mart ayı yeni Ford Focus özellikleri ve fiyat listesi.

Uzun süredir yaşanan çip krizi otomotiv sektörünü derinden etkiledi. Büyük markalar .çip krizi ve ekonomik krizden dolayı fiyat güncellemesine gitti. Mart ayına ilişkin yayınlanan fiyatlar dudak uçuklatırken, Ford Focus'tan meraklıları sevindirecek haber geldi. Mart ayı fiyat güncellemesini paylaşan Ford, piyasayı alt üst edeceğe benziyor.

HAYALLERİNİZDEKİ FORD FOCUS'A KAVUŞMAK ARTIK KOLAY

yeni.jpg

Sürücü teknolojileri ile ön planda olan Ford Focus, tasarımı ve özellikleriyle de çok sayıda kişinin tercih ettiği ve hayalini kurduğu araçlar arasında. Sürücüye güvenli ve rahat bir yolculuk sunan Ford Focus, az yakan motor haznesiylede dikkatleri çekmeye devam ediyor. Aileler için en ideal modellerden olan Ford Focus, aktif park sistemiyle de park yapmakta zorlananlar için kolaylık sağlıyor.

DIŞ TASARIMI GÖZ KAMAŞTIRIYOR, İÇ TASARIMI KONFOR SĞLIYOR

ford.jpg

Dış tasarımı kadar iç tasarımı da dikkat çeken Ford Focus, genişliği bakımından rahatlık ve konfor vaat ediyor. Ergonomik tasarımı, şık ve geniş iç mekanı ve fonksiyonel detayları ile sizlere yüksek konforlu bir alan yaratıyor. Benzersiz iç tasarımı keyifli bir yolculuğa göz kırpıyor.

ford-folus.jpg

YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR

Vites sistemi ile de kolaylık sağlayan Ford Focus, 8 veya 6 ileri otomatik ya da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla güçlü ve yüksek yakıt tasarruflu motor seçenekleri bir arada. Dış tasarımı, verimliliği arttıran atletik ve aerodinamik hatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

ÇARPIŞMA DURUMUNDA UYARI YAPIP TEPKİ VERİYOR

guvenlik.jpg

Sadece sürücüyü değil yanındakileri de koruyan bir sisteme sahip olan Ford Focus, yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı özelliğine sahip. Herhangi kötü bir durumunda savunmaya geçen sistem uyarı yapıyor. Ve sizin yerinize otomatik fren yaparak tepki veriyor.

ARTIK EŞYALARINIZI DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ

bagaj.jpg

Bagaj sistemiyle de kolaylık sağlayan Ford Focus'a yüzde 60'lık bir alan mevcut. Tatile giderken gönül rahatlığı ile tüm eşyalarınızı götürebilirsiniz.

İŞTE FORD FOCUS 2022 MART YENİ FİYAT LİSTESİ

2022 Trend X 4 Kapı1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Manuel Benzinli

Fiyat: 482.300 TL

2022 Trend X 4 Kapı1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel

Fiyat: 606.300 TL

FORD FİESTA 2022 MART YENİ FİYAT LİSTESİ

2022 Ford Fiesta Style 1.0L 100HP 6 ileri Otomatik

Fiyat: 375.000 TL

2022 Ford Fiesta ST 1.5L 200HP 6 ileri Manuel

Fiyat: 465.000 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN