Kemal Sunal Kadar Komik Burçlar Açıklandı! Bu Burçlar İle Vakit Geçirenler Kahkahaya Doymuyor

Kemal Sunal Kadar Komik Burçlar Açıklandı! Bu Burçlar İle Vakit Geçirenler Kahkahaya Doymuyor

Bazı insanlar tepkilerini ağlayarak bazıları öfkelenerek bazıları ise gülerek verir. Gülmek herkesin hakkı. İnsan isterki hayatında hep beraber gülebileceği dostları olsun. Bunun için aslında geç değil. Şimdi öyle burçlarımız var ki Kemal Sunal kadar komik ve mizah yeteneği oldukça gelişmiş burçlar. Tabii ki espri işi zeka işidir. Allah'ta bu yeteneği birkaç burcumuza vermiş. Bunların etinden sütünden yararlanmakta bize düşer tabii. Bu burçları tanıyınca karnınıza ağlılar girebilir.

Öyle burçlarımız var ki yanlarında yaşlanmadan eser kalmaz. Yüzünüzdeki kırışıklıklar yaşlılıktan değil, gülmekten meydana gelir. Ortamların aranan renkli mizaçları bu burçlarımız dünya 5 dakikalığına güzelleşsinler diye gelmiş gibi. Kimlerden mi bahsediyoruz? Tabii ki Terazi, Yay ve Balık burcundan bahsediyoruz. Bu burçtan arkadaşlarınız varsa hayat gerçekten çok eğlenceli. Ne zamlar ne enflasyonda yansın dünya modunu açık bırakmışsınız demektir.

TERAZİ (23 EYLÜL - 23 EKİM)

balik.jpg

Burçlar arasında karizmasından sıkça söz ettiren Teraziler, esprileriyle de dikkat çeken burçlarımız arasında. Karizma ve komedyenlik bir arada olunca akan sular durur. Herkesin hayal ettiği erkek profili. Kadınları da bir o kadar zeki olan Teraziler denge sağlamakta ustadırlar. Yani esprinin de dozunu kaçırmazlar. Onların için her şey dengelidir. Dengeli beslenirler, dengeli konuşurlar, dengeli uyurlar, dengeli gülerler. Mantıklı ve aşk dolu terazi burçlarımız, hayallerine ulaşmak için çok çalışırlar Parayı da biraz seven bir burcumuz. Gösterişli arabalarla hava atmaktan da geri durmazlar. Ama tam arkadaş canlısı bu burçlarımız güldürme konusunda tam komedyen tavrıyla yaklaşırlar. Gülmekten karın kaslarınızın eridiğine bile şahit olabilirsiniz.

YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)

gulmek.jpg

Maceraperest ve risk almaktan asla korkmayan bu burcumuzun gözü de karadır. Kartlarını hep açık oynatan burcumuz kimsenin ne dediğine de pek takılmaz. Bazı dönemler gerilme moduna girseler de eğlenceli yapılarıyla dikkat çekerler. Sevdiği arkadaşlarını sürekli güldüren ve eğlendiren yaylar kendi sorunlarını kimseye anlatmazlar. Yani ortamda dert ve sıkıntı konuşmaktan haz etmezler. Geniş görüşlü bu burcumuzun espri darağacı da baya geniştir. Bir an da bir espri yapar ne oldu ya diye afallarsınız.

BALIK (20 ŞUBAT - 20 MART)

balikterazi.jpg

Burçlar arasında en son burcumuz olmakta en komik burçlarımız arasındadır. Güler yüzünün altında her ne kadar hüzün varsa da aslında çok eğlenceli bir burçtur. Ağlamalarıyla ünlü olan Balıklar, eğlencelerine de çok düşkündürler. Kısıtlamalardan hiç hoşlanmayan balığı bir yere tıktığınızda bir damla suda boğmuş olursunuz. Samimiyetiyle her ne kadar ortamda değer görmese de o hiçbir zaman iyi niyetinden vazgeçmez. Samimiyet ve güler yüzünün bir sınırı yoktur. Çünkü maneviyata çok önem verir. Kalp kırmaktan çok çekinir, kırdığında çok pişman olur. Bundan dolayı içi kan ağlasada dışarda hep güler, güldürür. Ne diyelim Balık, hep var ol!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN