Bu Burçları Kaynanaları Çok Seviyor! Bakın Gelinlikte Lider Olan Sempatik Burçlar Hangileri

Bu Burçları Kaynanaları Çok Seviyor! Bakın Gelinlikte Lider Olan Sempatik Burçlar Hangileri

Gelin-kaynana atışmasını yaşamayan çiftimiz yoktur. Öyle gelinlerimiz var ki düşman başına. Tam bir kaynana savar diyebiliriz. Ama bazı gelinlerimiz ise tam bir kaynana dostu. Şimdi size kaynana dostu, ailenin en hamarat ve sempatik gelin burçlarımızı açıklıyoruz. . Oğluna kız arayan kaynanalar özellikle bu haberimizi okumadan karar vermesinler.

Gani Kürklü'nin o hit şarkısı 'Gelinliğinle gel bir kuğu gibi' sözleri hemen kulaklarımızda çınladı değil mi? ' Ama her zaman gelinliği ile gelen burçlarımız olmuyor maalesef. Gelinlik yerine elinde merdanesiyle gelen kaynana savar gelinlerimiz de var. Bu burçlar dünyaya kaynanaları yok etmek için gelmişlerdir. Bazı gelin burçlarımız ise kaynanaların göz bebeği gibidir. Sempatik burçlar arasında liderlik bayrağını kimseye kaptırmayan bu burçlarımızı şimdi açıklıyoruz. Evlenmeyi düşünen gençler, oğluna kız bakan süper kaynanalar eğer karşınıza Yengeç, İkizler ve Kova çıkarsa hemen oltanızı atın. Bu burçlarımız en ideal gelinler. Kova güzel yemek yaparken, Yengeç güler yüzlü ve İkizler ise bir o kadar da eğlencelidir.

GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VAR KAYNANALAR!

kaynana-gelin.jpg

Ah.. ah... her kaynananın hayali güzel ve hamarat bir gelin. Bunun için ince eleyip sık dokusalar da bazen elek delik çıkabiliyor. Ondan sonra gel de ayıkla pirincin taşını. İşte bizde hep diyoruz gökyüzünü dinleyin komşuyu değil. Çünkü burçlar insan karakterlerini belirlemektedir. Yani göklerden gelen bir KARAR var.. Oğlunuzun güzel bir mürüvvetini görmek istiyorsanız sıralayacağımız burçlar arasından bir gelin seçin deriz. Bu dünyanın en mutlu kaynanası siz olursunuz. Şimdi dünya tatlısı gelin burçlarımıza geçelim..

İKİZLER (21 MAYIS İLE 21 HAZİRAN)

gelin.jpg

Bir burç bu kadar mı sempatik ve esprili olur. Sosyal hayatta bile arkadaşları arasında aranan ilk burçlardan. Arada duygu karmaşıklığı yaşasada hemen toparlayabiliyor kendini. Yani tartışmayı öyle çok uzatan bir burç değil. Kin tutmaz, plan yapmaz. Bir kaynana için en ideal profillerden. Takımyıldızının etkisindeki İkizler burcu, çok yönlü ve zekasına güvenen bir burçtur. Öyle havadan sudan her şeye kızıp kükremez. 'Tartışmanın da bir adabı var' mantığıyla hareket eder. Kolay kavrama yeteneği olan İkizler, evde de iyi bir eş profilindedir. Yani kaynana bir şey öğretsin hemen kapıverir. Espri ve zeka onun için ayrılmaz ikilidir. Kaynanaya laf mı sokacak zekasıyla bir espri yapar kaynanayı dumur eder. Alttan gösterdiği maşayı hissetmez bile kaynana. Bundan dolayı gayet uyumlu kolay sinirlenmeyen ve stratejik davrandığı için en sevilen burçtur.

YENGEÇ (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

sakin-kadin.jpg

Su grubunun en sakin ve mülayim burçlarından olan Yengeç'in ağzı var dili yok. Bir insan bu kadar iyi olamaz. Dilsiz bir gelini de bütün kaynanalar sever. Tartışmaktan nefret eder. Asla kin tutmaz. Evlilik içinde kadın ve erkek yengeç burçları en ideal burçlar arasında. Sevdiklerine çok değer verirler. Bir sorunları olsun asla kimseye yansıtmaz, kendi içlerine halletmeye çalışırlar. Yani bir kaynana daha ne ister? Oğlunu üzmez, kaynanasını üzmez, komşusunu üzmez. Misafirperver ve hamarat gelin burçlarımızdır. Geneli yumuşak huylu ve koruyucu özelliklere sahiptir. Ama vur kafasına al ekmeğini de demiyoruz. Çok sabırlı bu burçlar bir gitti mi bir daha esamesi okunmaz. Vur dedik öldürmeyin kaynanalar!

KOVA (21 OCAK - 19 ŞUBAT)

hamarat.jpg

Gel gelelim en güzel yemek yapan burcumuza. Burçlar arasında eli en lezzetli burcumuz Kovadır. Verdiği bir bardak su da bile tat var desek yalan olmaz. Kadınları çok düzenli olmasına rağmen erkekleri çok dağınıktır. Burç takımından 11 sırada yer alan burcumuz, 10 burcunda her özelliğini içinde barındırır. Bu burcumuzda kolay kolay sinirlenenler arasında değildir. Kaynanaların en sevdiği karakterden burcumuzdur. Hamarat ve güzel yemek yapan bir gelini her kaynana sever. Toplum içinde kaynanasına saygı gösteriri. Ve genelde eş ve kaynanana sözünden çıkmaz. Yani aslında kendisi de bu durumdan hoşlanır. Erkeğini de mutlu etmesini bilir. Eee ne demişler kalbe giden yol mideden geçer! O yolların kraliçesi de Kovadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN