Kemal Sunal Gibi Komik Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlarla Evlenenler 10 Yaş Gençleşiyor

Kemal Sunal Gibi Komik Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlarla Evlenenler 10 Yaş Gençleşiyor

Herkes mutlu bolca kahkahalı bir yaşam hayal eder. Bazılarında güldürme eylemi doğuştan gelebiliyor. Zekice esprileriyle ortamlarında en sevilen insanlarıdır bunlar. Espri zeka işi derler. Bundan dolayı dünyada komedyan sayısı da azdır. Çünkü herkesin harcı değildir güldürmek. Şimdi size burçlar arasında hem zekası hem de esprileriyle herkesi güldüren en komik burçları açıklıyoruz.

Ağlamak kadar gülmekten insani bir şey. 'Gülmek devrimci bir eylem' diye boşuna dememişler. Gülmek kadar güldürene de bakmak gerekir. Çünkü ağlatmak için tek bir söz yeterken güldürmek herkesin yapacağı bir şey değil. Zeka ister. Şimdi size en komik burçları açıklıyoruz. Girdiği her ortamda karnınıza ağlılar sokan bu burçların yanında hiç sıkılmayacaksınız. Peki en komik burçlar hangisi? En eğlenceli burçlar kim? der gibisiniz.12 burç arasında en komik burçlar kim? Tabii ki Boğalar ve İkizler. Komedyenler taş çıkaran Boğalar ve İkizlerle geçirdiğiniz 5 dakika gülme krizleriyle son bulabilir. Ne diyelim en azında dünya 5 dakikalığına güzelleşiyor...

TOPRAK BURCUNUN EN ZEKİ BURCU: BOĞA boga.jpg

Toprak grubunun en zeki burçlarından olan Boğa, dikkatleri üzerine çeken özelliklere sahip. İstedikleri doğrultusunda mantık çerçevesinde hareket eden Boğalar, başarılı bir burçtur. İnsanlara yardım etmekten hoşlanan Boğaların en büyük iyilikleri güler yüzleri ve bu zor zamanlarda yüzümü gülümsetmeleri. Çevresi tarafından en çok aranan Boğalar, sıcakkanlıdır. Bundan dolayı kalp kırmaktan uzak Boğalar, ortamı yumuşatacak ve gülmekten karnınıza ağrılar girecek espriler yapar. Komik Boğalar, mal ve mülk edinme konusunda da başarılıdır.

ANTİKAYA MERAKLIDIRLAR

boga-001.jpg

Genelde kısa boylu olan Boğaların enseleri kalındır. Çoğunluğu esmer olan Boğalar, zevklerine de çok düşkündür. Antika araç gibi koleksiyonları olabiliyor. Bu burcumuz tarihe de çok meraklıdır. Boğa kadınları ise genç yaşlarda güzellikleriyle de en dikkat çeken burçlar arasındayken, ileri zamanla hantlaşırlar.

IQ SEVİYELERİ EN YÜKSEK BURÇLAR

q.jpg

Komik insanlar, keskin mizah anlayışlarıyla IQ seviyelerinin de yüksek olduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. Boğalarda espri yeteneklerinin yanı sıra her anlamda kendini geliştirmiş kişilerdir. Neşeli olmasıyla bilinen Boğalar, komedyenlerinde sahip olduğu burçlar arasında. Mesela Cem Yılmaz.

YANLARINDA ASLA SIKILMAZSINIZ

gulmek.jpg

Çevresindekilere bolca enerji veren Boğa akşam evine döndüğünde kendini tükenmiş olarak bulabilir. 12 burç arasında en komik burç olan Boğaların yanında olanlar asla sıkılmazlar. İnadıyla dünyaya nam salmış boğa, esprileriyle de nam salacağa benziyor. Eee ne diyelim umarım hepimizin başına 1'er tane Boğa düşer..

İÇİ KAN AĞLARKEN DIŞI GÜLSETEN BURCUMUZ: İKİZLER

kizler.jpg

Kamp kurmak gibi sosyal aktiviteleri seven burçlarımızdan olan İkizler, sürekli değişen ruh halinden dolayı da dikkat çeken bir burcumuz. Ama ne olursa olsun ortamlarda arkadaşlarını üzmemek için elinden geleni yapar. İçi kan ağlarken de daima gülümser ve gülümsetir. Eğlence neredeyse İkizler oradadır. Bundan dolayı en eğlenceli burçlar arasında ilk sıralarda yerini almıştır. Bazen durur duru pat diye bir espiri patlatırlar neye uğradığınızı şaşırırsınız.

ORTAMLARIN ARANAN İSMİ İKİZLER

Hava burcunun en değişken burcu olan İkizler, esnek, uyumlu ve cana yakın kişilerdir. Meraklı ve arkadaş canlısı olan bu burcumuzun, arkadaş çevresi de geniştir. Sıcakkanlı ve gülümseten tavırlarıyla da en sevilen burçtur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN