Dünyanın En Cömert Burçları Açıklandı! Bu Burçların Eline Vurun Ekmeğini Alın

Dünyanın En Cömert Burçları Açıklandı! Bu Burçların Eline Vurun Ekmeğini Alın

Pinti ve cimri insanlardan maalesef ki kimse haz etmez. Sosyal çevre ve ekonomik durumdan dolayı bazen elimizi cebimize atmakta tereddüt ediyoruz. Ama öyle insanlar da var ki derya deniz gibi. Cömertliğin kitabını yazmışlardır. Bazıları cebinde akrep taşırken bazıları çiçek taşır. İşte bizde sizin dünyanın en cömert burçlarını araştırdık. Bu burçların eline vurun ekmeğin alın. En kötü gününüzde arayacaklar listenizde bulundurun. Bakalım dünyanın en cömert burçları arasında siz de var mısınız?

Bazı burçlar para harcamaktan çekinirken, bazı burçlar içinse para elinin kiridir. Üçün beşin peşine düşmeyen ve cömertlikte sınırları aşmış bu burçlarımız en kötü gün dostları arasındadır. Tefeciler mi peşinizde? Arayın bir Aslanı, Oğlak'ı ya da Yay'ı görün parayı. Çevredekiler kadar kendi özgürlüklerine de düşkün oldukları için para harcamaktan asla çekinmez. Bazı burçların cebinde akrep gezinirken, onların cebi dipsiz kuyudur. Neyse 'Zenginin parası züğürdün çenesini yorar' deyip geçelim en cömert burçlarımızın özelliklerine...

ASLAN: PARA ONUN İÇİN SADECE ARAÇ

dolar.jpg

Aslan burcu evet parayı en seven burçlarımız arasında ama harcama konusunda da limiti sınırsızdır. Hem kendi yer hem karşısındakine yedirir. Ormanların kralı diye boşuna dememişler Aslan'a. Lüks ve gösterişi çok seven aslan para kazanmak için her yolu dener. Pratik ve keskin zekası sayesinde parasız kalmayan Aslan ortamlarda da cömertliğin kitabını yazar. Özellikle aile konusunda en hassas burçlarımız arasında olan Aslanlar ailesi ve çocukları için kesenin ağzını açar. Çünkü bir aslanın en büyük zaafı ailesidir.

OĞLAK: DİŞİLİĞİN VE CÖMERTLİĞİN KİTABINI YAZMIŞTIR

para.jpg

Özellikle oğlak kadınları burçlar arasında en çekici ve dikkat çeken kadınlardır. Girdikleri her ortamda dişilikleriyle ön plana çıkarlar. Dış özellikleri kadar karakterleri de çok sağlamdır. Para konusunda kendilerine hiçbir sınırlama getirmezler. Arkadaşlarına eli bol olan Oğlaklar, masadaki tüm hesabı öder ve bunun lafını asla yapmazlar. En gururlu burcumuz olan Oğlak'ın dostluğu da sağlamdır. Yıllardır konuşmadığı arkadaşını bile en kötü gününde aramasını bilir. Onun için önemli olan sadakat ve iyi niyettir. Arkadaşlarını ve partnerini mutlu etmek için pahalı hediyelerden kaçınmaz.

YAY BİRİKİMİ SADECE İÇ DÜNYASINA YAPAR

seyahat.jpg

Özgürlüğüne en düşkün olan Yay burcumuz ise para konusunda eli bol olan arkadaşımızdır. Bir Yay'ın en nefret ettiği tek şey kısıtlanmaktır. Onun ötesinde her şeye iyimser davranır. Sürekli gelişmeye açık olan Yay birikim yapmaktan hoşlanmaz. Birikimi kendi öz benliğine yapar. Ülkeler gezer, kitap okur vs. Özellikle seyahatleri için asla paranın gözünün yaşına bakmaz. Yol arkadaşının bilet parasını bile öder. Yeterki samimiyetine güvensin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN