Bu Burçlara Denk Gelirseniz Kör Taklidi Yapın! İşte Eldivenle Bile Sevilmeyecek 3 Burç

Bu Burçlara Denk  Gelirseniz Kör Taklidi Yapın! İşte Eldivenle Bile Sevilmeyecek 3 Burç

'Yaratılanı severim Yaratandan ötürü' demiş Yunus Emre. Evet bizde hem fikirdeyiz. Ama bazı burçlarımız var ki yani beni sevme diye bağırıyor. Bu kadar huysuz bu kadar assosyal ve bir o kadar da hiçbir şeyden memnun olmayan bu 3 burcumuzu açıklıyoruz. Yorumları okurken sinirlerinize hakim olmak için papatya çayı almayı unutmayın.

Bazı insanlar zordur bazıları sevimli bazıları ise iyilik meleği. Yani herkeste muhakkak belirli bir özellik vardır. Ama öyle 3 burcumuz var ki düşman başına. Hayat enerjinizi sömürüp karşınızda keyif kahvesi içerler. Sevdiğinize seveceğinize pişman eden bu burçlarımızı ya uzaktan sevin ya da eldivenle. İşte herkesi doğduğuna pişman eden 3 burcumuz. Terazi, Koç ve İkizler.

KOÇ: DAMARINA BASTIRMAZ, DAMAR YOLU AÇTIRIR

koc.jpg

Burçların en havalıları ve para sever burcu olan Koçlar, ilişkilerde en zor burçlarımızdan. Liderlik için biçilmiş kaftan olan Koçlar maalesef herkesin kolayca anlaşabileceği burçlar arasında değil. Sabırlı olan Koçlara sabretmek için ise doğa üstü güçlerinizin olması gerek. Damarına basılmasını sevmeyen Koç burçları sizde damar yolu açar. Kendinizi acilde bulursunuz. Egoları çok fazla gelişen Koç burcu çok hiperaktif ve zeki burçlardır. Çoğu pratik zekaya sahiptir.

TERAZİ: DENGENİZİ BOZAR ÜSTÜNE DELİ TAKLİDİ YAPAR

afak.jpg

Her defasında eli açık ve karizmalarını konuşturan burçlardan biri olan Terazi denge burcu olsada bazen dengenizi bozabiliyor. Sevmediğiniz şeyleri sürekli konuşmak isteyen Terazileri sizi çıldırtana kadar bu eylemini yapar. Hava grubundan olan Terazilerin kadınları da hava durumu gibi her an nasıl davranacaklarınız bilmezler. Bir gün iyilik perisi olarak karşınıza çıkan Teraziler ertesi gün tam bir anakonda. Dengenizi bozmak istemiyorsanız mümkünse çok muhatap olmayın. Hele gönlünüz kaydıysa vay halinize. Acıların kadını ya da erkeği gibi dolaşırsınız.

İKİZLER: FEVRİ VE KONTROLSÜZDÜR

fevri.jpg

Herkesin arkadaş olurken iki defa düşündüğü İkizler burcu, fevri ve kontrolsüz davranışlarından dolayı anlaşmanın zor olduğu burçlarımız arasında. Her an ne tepki vereceğini kestiremediğimiz İkizler size dünyayı zindan edebilir. Elinizi verirken kolunuzu kaptırmayın. Gördüğünüz yerde kör taklidi yapın. Eğer partneriniz İkizler ise ya çok sevdiniz ya da gözünüze perde inmiştir. En zor burçlar arasına ilk sıralarda bayrak sallayan İkizler tam bir ömür törpüsü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN