Bu Diyet Tarifi İle Mankenlere Taş Çıkaracaksınız! İşte Çatır Çatır Yağ Yakan Lahana Çorbası Tarifi

Bu Diyet Tarifi İle Mankenlere Taş Çıkaracaksınız! İşte Çatır Çatır Yağ Yakan Lahana Çorbası Tarifi

Yaz ayının yaklaşmasıyla kışın aldığımız kilolardan kurtulmanın derdine düştük. Kısa diyet formülleri arayan kadınlarımız bir kaç beden zayıflamak için günlerce aç kalabiliyor. Şimdi vereceğimiz diyet tarifi ile hem aç kalmayacak hem de 1 haftada 2 beden inceleceksiniz. İşte sır gibi saklanan lahana diyeti tarifi...

'1 haftada 5 kilo nasıl veririm? Aç kalmadan nasıl zayıflarım?' Evde nasıl kilo verebilirim? gibi sorular arama motorlarında çokça arananlar arasında. Bunun için zayıflama kremlerine ve güzellik merkezlerine tonlarca para harcamaktan asla vazgeçmiyoruz. Sağlıksız ve güvensiz diyet tarifleri ise bazen ciddi sorunlara yol açabiliyor. Şimdi zayıflama adına bildiğiniz tüm diyet yöntemlerini unutun. Size vereceğimiz bol vitamin deposu olan lahana çorbasıyla her gün 1 kilo vereceksiniz. Yağ yakan lahana çorbasıyla aç kalmadan yaza fit bir şekilde gireceksiniz.

VİTAMİN DEPOSU LAHANA İLE ÇATIR ÇATIR YAĞ YAKACAKSINIZ

havuc.jpg

Havaların ısınmaya başlamasıyla başımıza bela olan kilolarımız içinde çözüm aramaya başladık. Yaz tatili için plan yapacak olanlar şimdide giyecekleri bikinilerin hayalini kurarken bunun içinde sık bir diyet moduna girdiler. Tüm gün sağlıksız bir şekilde aç bırakan bu zayıflama yöntemleri maalesef yağ değil vücuttaki vitaminleri eritiyor. Şimdi size vücudunuzdaki vitaminleri depolayan ama yağları çatır çatır yakan Lahana çorbası diyetini açıklıyoruz.

LAHANA DİYET ÇORBASININ YAPILIŞI

zayiflama.jpg

Öncelikle elimizde bir adet yarım beyaz lahana, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı limon suyu ve 3 su bardağı su bulunduruyoruz. Önce yarım lahanamızı güzelce jülyen tarzında kesiyoruz. Daha sonra önceden biraz ısıttığımız suyumuzun içine atıyoruz. 15 dakika kaynadıktan sonra içerisine pul biber ve limon suyumuzu atıyoruz. Ve güzelce kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra çorbamız ılık ılık ya da sıcak içebiliriz. Her acıktığınızda çorbamızı içiyoruz. Bunun içinse bir cam şişemizde oda sıcaklığında muhafaza ediyoruz. Her acıkma hissinde çıkarıp ılık ya da ısıtarak içebilirsiniz.

  • Gün içinde 1 kilo verdiğinizde şok etkisi yaşayabilirsiniz. Yaza fit ve sağlıklı girmek isteyenler bu çorba tarifi ile kolayca girebilirler. Dilersiniz tarife havuçta ekleyebilirsiniz.

BEYAZ LAHANANIN FAYDALARI: Bağışıklık sistemini güçlendirir, enfeksiyonlara karşı korur, sinir sistemini güçlendirir, kansere karşı tam bir koruma kalkanı.

PUL BİBERİN FAYDALARI: Kabızlık sorunu olanlar için bağırsakları çalıştırır. İltihap sökücü özelliğe sahip. Ama şunu da belirtelim fazla pul biberi tüketimi metabolizmaya zarar verebilir. Bundan dolayı günde sadece yemekler de ya da yoğurda 1 tatlı kaşığı karıştırarak tüketebilirsiniz.

kirmizibiber.jpg

LİMONUN FAYDALARI: Limonun faydalarını say say bitmez. Tansiyonu düşürür. Enfeksiyonlara karşı korur. Yüze canlılık katar.

limon.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN