Alın Çizgilerini Tarihe Gömen Tarif! Bu Yöntemle Alın Yazınızı Bile Silebilirsiniz

Alın Çizgilerini Tarihe Gömen Tarif! Bu Yöntemle Alın Yazınızı Bile Silebilirsiniz

Alın çizgileri herkesin canını sıkan bir durum. Yaş, mimikler ve cilt yapısından dolayı oluşan alın çizgilerini düzeltmek içinse çok fazla yönteme para harcıyoruz. Çoğu alın çizgilerini düzeltme yöntemi ise sonuçsuz kalıyor. İşte vereceğimiz alın çizgilerinden kurtulma yöntemi ile paranız cebinizde, alın çizgileriniz ise tertemiz gibi olacak. Evde kolaylıkla yapacağınız bitkisel alın çizgisi tariflerine geçiyoruz.

Alın çizgisi oluşumuna çok sayıda etken neden olabilmektedir. İlerleyen yaş, az su tüketiminden dolayı kuruyan cilt, yüzün sürekli olarak mimiklerden dolayı hareket halinde olması ve sağlıksız beslenme. İnce çizgilere doğal yöntemlerle müdahale edebilirken, kalın çizgiler için botoks tedavisine başvurmak zorunda kalabiliyoruz. Bu da doğal güzelliğimizin bozulmasına neden oluyor. Alın çizgilerimden nasıl kurtulabilirim? İnce alın çizgileri düzelir mi? Botoks alın çizgilerini geçirir mi?? Alın çizgileri için hangi kremi kullanmalıyım? gibi aradığınız sorunların cevabını 3 yöntemle veriyoruz. Şimdi vereceğimiz bu 3 tarifle alın çizgilerinizden tamamen kurtulup bebeksi bir yüze sahip olacaksınız. Botoks etkisi yaratan kırışıklık tarifleri ile alın yazınızı bile değiştireceksiniz.

ALIN ÇİZGİNİZ KADERİNİZ OLMASIN!

alin-cizgisi.jpg

Alın kırışıklığı diğer adıyla kaz ayakları dediğimiz kalın ve ince çizgiler hayat standartlarımızı bile etkileyebiliyor. Güne mutsuz uyanmamızı sağlayan kırışıklıklar yüzünden aynaya bile bakmak istemiyoruz. Bunun içinse krem ya da cerrahi yöntemlere başvurabiliyoruz.

alincizgiitedavi.jpg

Kremler kırışıklıklar için geçici çözümler sunarken botoks, yüz gerdirme gibi cerrahi yöntemler ise güzelliğimizi tamamen yok edebiliyor. 'Bizde size alın çizginiz kaderiniz olmasın' diyerek evde kolay malzeme ve yöntemlerle alın çizgilerinden kurtulmanızı sağlayacak 3 yöntemden bahsedeceğiz.

HER DERDE DEVA C VİTAMİNİ

limon.jpg

Yüzde yaşanan her kırışıklığın ilk nedeni sağlıksız beslenmeden kaynaklıdır. Bunun için C vitamini tüketimini fazlalaştırmalısınız. Limon, çilek, mandalina, portakal gibi vitamin deposu olan meyvelerin yanı sıra roka, maydanoz, marul gibi sebzeleri de sıklıkla tüketin. C vitamini iyileştirme ve onarma gibi özelliklere sahiptir.

limonportakal.jpg

Örneğin, vücudunuzdaki en ufak bir yarayı bile C vitamini ile kısa sürede iyileştirebilirsiniz. Tükettiğiniz Limon, portakal gibi meyveleri tükettikten sonra kabuklarını yüzünüze ve alnınıza sürün.

MAYA TARİFİ İLE 1 HAFTADA KALIN ÇİZGİLERE SON

moda.jpg

Hücre yenilenmesini sağlayan maya yüzdeki deformeler içinse en uygun ürünlerden biri. Özellikle can sıkan kaz ayakları ve kalın alın çizgilerini maya maskesi tarifi ile tarihe gömeceksiniz.

Öncelikle 1 yemek kaşığı yaş mayaya 1 tatlı kaşığı limon ekleyin. Limon yerine elma sirkesi de kullanabilirsiniz. 3 malzemeyi iyice karıştırdıktan sonra yüzünüze yedire yedire sürün. Ve ince bir bezi üzerine örtün. Maya maskesi 30 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Ardından Aleo vera ya da gül suyu ile peeling yapın. Bunu düzenli olarak kullandığınızda 1 haftada alın çizgilerinde incelme ve azalma göreceksiniz.

BEBEKSİ BİR YÜZE SAHİP OLMAK ARTIK ZOR DEĞİL

biber.jpg

Bir diğer maske çeşidimiz ise Biberiye maskesi. Biberiye otunun faydalarını okuyunca ne kadar etkili olacağını göreceksiniz. Sindirim sistemine iyi gelen Biberiye otu, tam bir kanser kovucu. Kansere iyi gelen bu ot nelere iyi gelmez ki. Hücre yenilediği için kırışıklıklar içinde bire bir dost. Şimdi tarifimize geçelim.

Öncelikle bir kaba biberiye yağını 1 yemek kaşığı koyuyoruz. Ardından Aleo vera bitkisinin içinde bulunan jelini aktarıyoruz. Ve iyice karıştırıp yüzümüze sürüyoruz. 20 dakika beklettikten sonra soğuk suyla yıkıyoruz. Aynı şekilde bu maskemizi de hafta da 1 kere uygulayabilirsiniz. Kısa zamanda alın çizgilerinizden kurtulup bebeksi bir yüze sahip olacaksınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN