Gür Kaşlara Sahip Olmaya 3 Adım Kadar Yakınsınız! Bu Doğal Yöntem Seyrek Kaşların Miladı Olacak

Gür Kaşlara Sahip Olmaya 3 Adım Kadar Yakınsınız! Bu Doğal Yöntem Seyrek Kaşların Miladı Olacak

Gür ve dolgun kaşlara kim sahip olmak istemez ki! Bunun için kaş kalemleri ya da Microblading gibi yöntemlere sıkça başvuruyoruz. Çok fazla para harcanan işlemle kalıcı sonuçta vermiyor. Seyrek kaşlar için ne yapılmalı? Kalın ve gür kaşlar için doğal yöntemler neler gibi? sorular en çok arananlar arasında. Evde pratik hazırlayacağınız kaş gürleştirme işlemiyle 1 haftada gür ve dolgun kaşlara sahip olacaksınız. İşte 1 haftada evde kaş gürleştirme yöntemi...

Kaş yüzümüzü gösteren en önemli aksesuarlarımızdan biri. Her yüzün kendine göre bir kaş stili vardır. Kuaför ya da güzellik merkezlerine de yanlış uygulamalar sonucunda seyrek kaşlarımızdan da olabilir. Kaş kontürü ya da kaş dövmesi ise kaş diplerini kötü etkileyen diğer uygulamalardan. Yüz hatlarını belirginleştiren doğru kaş seçimi çok önemlidir. Çekici ve güzel kaşlara sahip olmak artık daha kolay. Evde uygulayabileceğiniz 4 besinle 1 haftada gür kaşlara sahip olacaksınız.

kas1.jpg

TEK BİR DİŞ SARIMSAKLA SEYREK KAŞLARDAN KURTULUN

Tek bir diş sarımsakla kaşlarınız hiç olmadığından daha hızlı dolgunlaşarak. Ve istediğiniz o gür kaşlara sahip olacaksınız. Kaş diplerini güçlendiren ve antibiyotik etkisiyle bilinen sarımsağı her akşam kaşlarınıza sürüp 30 dakika bekletin. Çalışanlar bunu sadece izinli oldukları günde uygulayabilir.

sarimsak.jpg

HER DERDE HIZIR GİBİ YETİŞEN ALEO VERA

Aleo vera bitkisi yüzdeki kırışıklıklardan tutun da yüz gerdirmeye kadar çok fazla özelliğe sahip. Yapısında bulunan jelimsi sıvı kaşlar içinde en etkili yöntem.

bitki.jpg

Bir dal aleo vere yaprağının üzerini bıçakla sıyırın. Ve kesik tarafını bardağa köyün. İçindeki akışkan sıvıyı daha sonra kaşlarınıza sürün. Ve mucizevi etkisini görün.

ZEYTİNYAĞI VE BADEM YAĞI İKİLİSİ TAM BİR KAŞ DOSTU

basliksiz-1.jpg

Zeytinyağı deyince akan sular durur. Yemeklerin padişahı, vücudumuz ve cildimizin doktoru zeytin yağının faydalarını saymakla bitmez. Saç uzatmak isteyenlerin de en çok kullandığı yağlar arasında. Zeytin yağı ve badem yağını birer kaşık karıştırıp geceden kaşlarınıza sürün. Ve ertesi gün etkisini görünce şoke olacaksınız. Bunu 1 ay boyunca yaparsanız sağlıklı dökülmeyen kaş yapısına da kavuşursunuz.

HİNT YAĞININ MUCİZEVİ ETKİSİ

hint.jpg

Hint yağı ne işe yarar? gibi sorular çok kadınlar tarafından aranan cevaplar. Hint yağı kaş ve kirpik için çok etkili bir yağ çeşidi. Cilt sağlığından tutunda kabızlık için en çok kullanılan ürünlerden biri. Ama tabii bunu doktor tavsiyesi ile kullanmalısınız. Kaşlarını gürleştirmek isteyenler ise bir tatlı kaşığı Hint yağını kaşlarına sürüp sabah yıkamak. Kokusu da güzel olan bu yağ rahatsız etmemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN