Bu Sakal Modelleri Bu Yıl Çok Moda! Olgun veya Genç Görünmek İsteyenler Bunları Deniyor

Bu Sakal Modelleri Bu Yıl Çok Moda! Olgun veya Genç Görünmek İsteyenler Bunları Deniyor

Sakal hayat tarzını yansıtan en önemli aksesuarlardan. Kimileri uzun sakal severken kimileri ise sakal bırakmaktan hoşlanmaz. Ama şimdi size anlatacağımız sakal modelleri ile sakal bırakmak isteyeceksiniz. Bu sakal modelleri 2022 yılını en iddiaları modelleri. Olgun ve genç görünmek isteyenler sakal modellerimize göz atsın deriz.

Yüz şekli için sakal ve bırak çok önemlidir. Bazı sakal modelleri yaşımıza uygun olmadığı için genelde ortamlarda yakıştırılmaz. 2022 yılının en gözde erkeği olmak istiyorsanız sunacağımız sakal modelleri ile ortamlarda fark yaratacaksınız. Özellikle sakaldan hoşlanmayan bile bu dikkat çeken sakal modellerinden sonra sakalla gezecekler. Olgun ve genç gösteren sakal modelleri ile 10 yaş geriye gideceksiniz. Erkekler de yüz şekil ve hat bakımından kadınlara oranla çok farklılık göstermektedir. Yanlış seçilen sakal modeli ise kabusu olabilir. İşte genç kalmak isteyenlerin yüz hatlarına göre önerebileceğimiz sakal modelleri.

KARE YÜZ: EN SİMTERİK VE ÇEKİCİ YÜZ HATTI

Kare bir yüze sahip olmak büyük bir farklılık. Keskin ve ciddi yapılarını koruyacak bir sakal modeli ise herkesin gözdesi haline gelebilirler. Kare yüz yapısına sahip kişiler özellikle uzun sakal modellerinden kaçınmalıdır. Çene yapısına uygun bir model seçmelidir. Bunun içinse top sakal ve kirli sakal bırakmaları onları hem genç hem olgun gösterecektir. Bıyıktan asla vazgeçmesinler.

top-sakal.jpg

YUVARLAK YÜZ: UZUN SAKAL VAZGEÇİLMEZİ OLMALI

Çenesi kısa olanların yüz hattı olan Yuvarlak yüz tipi. Çenesinin kısalığını uzatmak için sakal modelleri tercih etmesi gerek bu kişiler. Bunun içinse yine aynı şekilde keçi sakal bu yüz yapısına uygun en ideal sakal modeli. Bunun yan sıra uzun sakal da kullanabilirler. Yuvarlak yüz hattına sahip erkeklerin yüz hatları pek belirgin olmadığı için uzun sakal da kullanabilirler.

yuvarlak-yuz.jpg

ÜÇGEN YÜZ: UFAK BİR DOKUŞLA AKTÖRLE TAŞ ÇIKARIN

Genelde alnı geniş ama çene yapısı dar olan kişilerin sahip olduğu bir yaz şekli. Bundan dolayı dar bir çene yapısının kamufule etmek ve dolgun göstermek için uzun olmayan bir sakal modeli ve bıyık kullanabilirler. Bıyık ve sakalın yanı sıra dağınık saç modeli ile de tarzına fark katabilirler. Buna örnek olarak dünya yıldızı Oscar'lık oyuncu Ryan Gosling'i gösterebiliriz.

uzun-yuz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN