Bu Burçların Ahını Alanın İki Yakası Bir Araya Gelmez! İşte Bir Ah Çekse Karşıki Dağları Yıkacak 3 Burcumuz

Bu Burçların Ahını Alanın İki Yakası Bir Araya Gelmez! İşte Bir Ah Çekse Karşıki Dağları Yıkacak 3 Burcumuz

Ah almak kadar korkutucu bir durum olamaz. Kimse kimsenin ahını almak istemez. Çünkü bazı ahların tutma olasılığı yüzde yüzdür. İşte bizde sizin can güvenliğiniz için ahı tutan burçlarımızı açıklıyoruz. Aman bu burçlara sakın bulaşmayın yoksa zararı çıkacak tek kişi siz olursunuz.

Ah deyince aklıma ilk gelen 'Bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır' sözü. Bu ah üzüntü ve keder ahıdır. Bazı ahlar da var ki sizi yıkar üzerinize bina yapar. İşte tam da size bu ahı tutan burçlarımızdan bahsedeceğiz. Bunların tek koruyucu kalkanı ahtır. Yani kendinize ayakkabı alın, elbise alın dışarı çıkıp hava alın ama bu burçların ahını almayın deriz. Şimdi size o doğa üstü güçlere sahip burçlarımızı sıralıyoruz. Başak, Koç ve Akrep'in ahları ve tutma süreleri...

KOÇ: TOZ OLUR HAVAYA KARIŞIRSINIZ SONRA YAĞMUR OLARAK GERİ DÖNERSİNİZ

musluk.jpg

Şimdi ay çok abartıyorsunuz diyeceksiniz. Hayır. Tam bu durumu yaşar ve yeryüzünde hayatınızın geri kalanını musluk suyu olarak geçirirsiniz. Koç burçları en hırslı ve bir o kadar kinci burçlarımız arasında. Çok sabırlı olan Koç'un bir tersine denk gelemeyiverin. Bir ah eder feleğiniz şaşar. Bir gün belediye çukurunda kendiniz bulduğunuz da 'Allah'ım ben ne yaptım da bu başıma geldi' demeyin! O işte bir Koç burcunun ahıdır. İşini yarına bırakmayan burçlarımız arasında olan Koç, büyük bir kinle bütün enerjisini size harcar. En zeki burçlar arasında ilk sıralarda yer alan Koç aslında bilime çok değer verir. Onun için ah değildir de kötü enerjidir bu.

BAŞAK: EN KEM GÖZLÜ BURÇ BİR BAKIŞTA TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTURSUNUZ

kem-goz.jpg

Başak burcu kimse için kinini içinde tutmaz. Direk kusar. Yani direk yüzünüze beddua eder. Çalışkan ve pratik burç olan Başak, zıtlaşmayın sakın. Bunun acısını bir ah ile kapatırlar. Sizde ömür boyu o ahla yaşarsınız. Hele ki Başak burcu bir sevgilinizin ahını aldıysanız bizce artık kalbinizi aşka kapatın. Çünkü aldığınız ahla ne yuva kurar ne huzurlu olursunuz. Nazar konusunda kimsenin eline su dökmeyen Başakların güzel dediği 3 gün yaşamaz. Başak erkekleri ne kadar tertipli ve düzenli olsa da kadınları dünya pasaklısı. Tabii çoğu değil. Yükseleni de Başak olanlardan bahsediyoruz.

AKREP: BİR SOKAR 3 GÜNDE KOMAYI BOYLARSINIZ

content-is-not-king.jpg

Sabırlı ve temkinli yaklaşan en sinsi burçlarda biridir. Kolay kolay sinirlenmez ve sınırları vardır. Ama bir damarlarına basın dünyayı size zindan ederler. Ahları saniyesinde tutarlar. Hele ki yüz üstü bıraktığınız ve aldattığınız Akreplerin ahı fizana kadar sizinle gelir. Onun için çok yaklaşırsanız sokarlar. Siz uzaktan sevin Akrepleri. Onların kinler ve ahları saltanat yıkar. Tekrardan ferman yazdırır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN