Çekirdek Çitleyerek Haftada 5 Kilo Verin! İşte Boyutu Küçük İşlevi Büyük Kabak Çekirdeğinin Yağ Yakma Formülü

Çekirdek Çitleyerek Haftada 5 Kilo Verin! İşte Boyutu Küçük İşlevi Büyük Kabak Çekirdeğinin Yağ Yakma Formülü

Yaz ayının yaklaşmasıyla başımıza bela ola kilolarımızdan kurtulmanın derdine düştük. Katı diyet yöntemleriyle yağlarımızdan kurtulmaya çalışmak can sıkıcı olabiliyor. Peki size çekirdek çitleyerek kilo verildiğini biliyor muydunuz? Kabak çekirdeği orantılı kullanıldığında haftada 2 beden zayıflayabilirsiniz. Nasıl mı işte ayrıntıları haberimizde.

Herkesin sohbet esnasında vazgeçemediği atıştırmalıklar arasında bulunan Kabak çekirdeği dedikodu destekçisi olduğu kadar kilo verme özelliği de bulunuyor. İçerisinde bulundurduğu karbonhidratlar, proteinler, A, E,K ,B2, B3, B5 ve B9 vitaminleri, Omega 3 yağ sayesinde tokluk hissi yaradan kabak çekirdeği iştahı kısarak kısa sürede zayıflamaya yarıyor. Dikkatli edilmesi gereken bir husus var Kabak çekirdeğinin fazla tüketimi ise sivilce ve kiloya neden olabiliyor. İşte haftada 5 kilo vermeye yarayan Kabak Çekirdeği yöntemi.

kabak.jpg

KABAK ÇEKİRDEĞİ İLE VÜCUDUNUZA ŞANS VERİN

Nasıl kilo verebilirim? Aç kalmadan kilo verilir mi? Doğal besinlerle kilo verme yöntemleri nelerdir? gibi soruların cevabını arayan kadınlarımıza Kabak çekirdeği formülünü açıklıyoruz. Günde düzenli miktarda tüketilen kabak çekirdeği hızla kilo vermenize yardımcı olacak bir besin. İçerisinde potasyum, magnezyum gibi zengin bileşenlere sahip olan tek bir çekirdek size neler yapmaz ki. Özellikle ara öğün olarak tüketebileceğiniz kabak çekirdeğini her acıktığınızda yiyebilirsiniz. Pratik ve kolay ulaşımı sayesinde çantanızda rahatlıkla taşıyabileceksiniz. Kabak çekirdeği diyeti ile artık çantalar dolusu paralarla pahalı yöntemler uygulamaya da son vereceksiniz.

ekirdek.jpg

BİR AVUÇ KABAK ÇEKİRDEĞİ KİLOLARINIZ BUHARLAŞACAK

Genelde haftada 1 ya da 2 gün tüketilmesi önerilmektedir. Ama sağlık sorunlarınız varsa kesinlikle önermiyoruz. Kabak çekirdeğini Vücut kitlenize göre ayarlayarak tüketebilirsiniz. Hafta da 2 avuç kabak çekirdeği tüketildiğinde tokluk hissiyle kolayca yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Tabii sporla desteklendiğinde kabak diyeti daha hızlı sonuçlar almanızı sağlar.

tarti.jpg

BİN BİR DERDE DEVA: KABAK ÇEKİRDEĞİ

Kabak çekirdeği Kan şekerini de dengelediği gibi içinde bulundurduğu çinko sayesinde metabolizmayı da hızlandırmaktadır. Bunların yanı sıra Kabak çekirdeği ileri ki dönemlerde prostat sorunu içinde en etkili çözüm. Kadınlar için se menopoz döneminde iyi bir destekçi. Kolesterol başta olmak üzere damar tıkanıklıklarına iyi gelmektir. Yani küçücük bir çekirdek hayatınızın her alanına etki edebiliyor. Boyutu küçük ama işlevi büyük olan Kabak çekirdeği kullanmanın tek şartı abartılı tüketmemek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN