Bu Tarif ile Zaman Yolculuğuna Çıkacaksınız! İşte 5 Yaş Gençleştiren Havuç Kürü Tarifi

Bu Tarif ile Zaman Yolculuğuna Çıkacaksınız! İşte 5 Yaş Gençleştiren Havuç Kürü Tarifi

Genç göstermek için birçok yönteme başvuruyoruz. Bunların başında cerrahi yöntemler, kremler, makyaj ve saç geliyor. Bunlar içinde çok fazla para harcamak zorunda kalıyoruz. Tüm bildiklerinizi unutun. Şimdi size sadece havuçla 5 yaş nasıl gençleşeceğinizi anlatacağız. İşte olduğunuzdan 5 yaş gençleştirecek Havuç Kürü tarifi.

En güçlü hücre yenileyiciler arasında olan Havuç, yüz kadar dişler içinde çok etkili bir besin. İçerisinde bulunan A vitamini ve K vitaminden dolayı hücreleri yenilemektedir. Havuç, gözler içinde tam bir şifa deposu ve Güneş lekeleri içinse güneş kremi kadar etkili. Yüzünüzde zamanla belirginleşen kalın çizgiler ve kırışıklıklar tam bir baş belası haline geldi. Bunlardan kurtulmak içinse güzellik salonlarına tonlarca para harcamaktan vazgeçmiyoruz. Artık bunlara son verip güzelliğine güzellik katacak ve sizi 5 yaş gençleştirecek Havuç kürü tarifle baş başa bırakıyoruz.

havuc1.jpg

GENÇ VE PARLAK BİR CİLDE KAVUŞMAK ZOR DEĞİL

Güzel ve hoş görünmek herkesin isteyeceği şeyler arasında. Hele ki 30 yaşından sonra gençlik dönemlerimizi mumla arar duruma geliyoruz. Önceden alınmayan önlemler ileri ki yaşlarda çok fazla can sıkıcı olmaya başlıyor. Ama genç göstermek için geç değil. Sadece tek bir havuçla bebeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız.

yasli.jpg

HAVUÇ KÜRÜ İLE ORTAMLARDA GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK

2 adet havucumuzu rendeden geçiriyoruz. Daha sonra havucumuzu bir kaba alıp, içine 1 çay kaşığı limon suyu ve 1 yemek kaşığı bal ekliyoruz. Ve iyice karıştırıyoruz. İsteye göre zeytinyağı da ekleyebilirsiniz. Fakat zeytinyağı tüylenmeye neden olduğu için yüz için önermiyoruz. Karışımı bitirdikten sonra hafif nemli yüzümüze sürüyor be 30 dakika bekletiyoruz. Daha sonra yüzümüzü ılık suyla yıkayıp, duruluyoruz. Ardından nemlendirici niyetine hakiki gül suyumuzu bir pamuğa söküp yüzümüze sürüyoruz. Ve bu gençleştirme kürünü uyumadan önce ve hafta da 2 kere uyguluyoruz. Etkisini ise 1 ay gibi bir sürede fark edeceksiniz.

yuz.jpg

HAVUCUN DİĞER FAYDALARI:

Havuç neden önemli? Havuç içerisinde buldurduğu A vitamini sayesinde yüzünüze parlaklık ve deri canlanmasına yaramaktadır. Özellikle diş eti sorunu olanların sıklıkla yediği besinler arasında. Bunun yanı sıra ciltte kolajen üretimini desteklemektedir. Sivilce oluşumunu engellemektedir. İçerisinde bulunan potasyumdan dolayı cildi nemlendirmektedir. Havuç A vitamini, K vitamini ve antioksidan açısından zengin olduğu için yüz ve cilt için en onarıcı besinlerden biri. K vitamini sayesinde ise kan pıhtılaşmasını engelleyerek kan akışını düzenlemektedir. Ve aynı zamanda metabolizmayı güçlendirmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN