Botoks Yapmadan Dudaklarınız Güzel Görünecek! İşte Botoks Etkisi Yapan Mucize Tarif

Botoks Yapmadan Dudaklarınız Güzel Görünecek! İşte Botoks Etkisi Yapan Mucize Tarif

Herkes dolgun ve estetik görünen dudaklara sahip olmak ister. Ve kadınlarımız bunun için güzellik merkezlerine tonlarca para harcar. Estetiksiz ve dolgun dudaklara sahip olmak artık o kadar pahalı ve zor değil. Vereceğimiz mucize tarifle dudaklarınız botoks yapılmış gibi dolgun ve etkileyici olacak. Evde kolaylıkla hazırlayacağınız botoks kürüyle günün yıldızı siz olacaksınız.

Dolgun ve parlak dudaklar herkesin dikkatini çeker. Kimleri ince dudak sevemez ve bunun için güzellik salonlarına paralar döker. Kimilerinin ise doğuştan dudakları estetikli gibidir. Sizde o şansız dudaklara sahip olanlardansanız sizi haberimize alalım. Çünkü artık çok pratik ve sağlıklı bir yöntemle dolgun dudaklara sahip olacaksınız. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz dudak kürünü günün her saati kullanabileceğiniz gibi çantanızda da taşıyabilirsiniz. Evde dudak peelingi nasıl yapılır? Evde dudak dolgunlaştırma yöntemleri nelerdir? Pratik dudak maskesi nasıl uygulanır? gibi sorularınızın cevabını 6 dudak yöntemiyle veriyoruz.

İŞTE EVDE DUDAK DOLGUNLAŞTIRAN 6 YÖNTEM

dolgun.jpg

Nane yağı, dudak egzersizleri, buhar masajı ve dudak masajı, dudak peelingi, Deodorant kapağı dudaklarınızı olduğunda daha dolgun gösterecek. Şimdi bunların kullanım aşamasına geçelim.

NANE YAĞI

nane.jpg

Dudak dolgunlaştırma için en ideal ürün olan nane yağı listenin başında yer alıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey naneyi dudağınıza sürmek. Nanenin tüy sorunu olanlar içinde en iyi madde olduğunun altınız çizelim Tüy sorunu olanlar her gün birkaç nane yaprağı yiyerek bu sorundan da kurtulabilirler. İçindeki içerikten dolayı yanma hissi yaratan nane dudaklarda dolgunlaşmaya neden olur.

BİR ÖPÜCÜKLE HER ŞEY DEĞİŞİR

Günün her saati kolaylıkla yapabileceğiniz dudak egzersizleri sayesinde pratik bir şekilde dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Bunu 3 başlık altında anlatabiliriz. Öpücük hareketi, Gülme ve 'O' harfi. Her gün 10 defa yapacağınız öpücük hareketimiz şu şekilde: İki parmağınızı dudağınızın çevresine yerleştirip, sıkılaştırın. Yine aynı şekilde her gün 10 defa tekrarlama yapılarak kapalı Gülme Hareketini gerçekleştirin. Bunu ağzınız kapalı bir şekilde gülerek deneyin. 5 saniye boyunca o şekilde kaldın. Daha sonra gülme pozisyonuna geçin. Dudaklarınızı öne doğru uzatıp, 20 saniye durun. Bu hareketi günün her saati deneyebilirsiniz.

BUHAR MASAJI VE DUDAK MASAJI

dudak-masaji.jpg

Bu yöntemi büyüklerimizde çok kullanır. Bir sıcak su bardağına bir kaşık limon koyarak dudaklarınızı bardağa yanaştırın. Daha sonra nemlendirici kullanarak nemlendirin. Dudak masajı içinse, gün içinde sürekli dudaklarınıza oval hareketlerle masaj yapınız. Masajdan önce nemlendirici sürün. Ardından bir elinizle ağzınızı kapatın, elinizi sağa sola oynatın. Daha sonra diğer elinizle aynı hareketi tekrarlayın. Bunu günün her zamanı deneyebilirsiniz.

ZEYTİN YAĞI İLE DUDAKLARINIZA SÜREKLİ PEELİNG YAPIN

Zeytin yağı kullanarak dudaklarınıza parlaklık ve dolgunluk katabilirsiniz. Saç içinde en ideal ürünlerden olan zeytin yağı her derde deva. Bir miktar kabartma tozunu zeytin yağıyla karıştırarak dudaklarınızda 30 dakika bekletip güzelce yıkanın. Daha sonra nemlendirin.

DEODORANT KAPAĞI İLE HARİKALAR YARATIN

kapak.jpg

Evet yanlış duymadınız deodorant kapağı dudak dolgunlaştırma da son zamanlarda kullanılan en etkili yöntem. İşlemi yapmadan önce dudaklarınızı nemlendirin. Daha sonra deodorant kapağı ile dudaklarınızı tamamen kaplayacak şekilde ağzınızı kapatın. Kapağın içinde bulunan havayı içinize çekin. Bu işlem sayesine dudaklarınızın kapağa sıkışır. Bu yöntemi 2 dakika boyunca tekrarlayın.

KAŞIKLA 30 SANİYEDE DOLGUN DUDAKLAR

kasik.jpg

Evet en etkili yöntemlerden biri de kaşık. Kaşığı derin dondurucu da bekletip dudaklarınıza masaj yapar gibi uygulayın. Kaşığı dudağınızda 30 saniye bekletin. Etkisini görünce şoke olacaksınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN