Dişleriniz İnci Gibi Bembeyaz Olsun İstiyorsanız Zor Değil! Kolay Diş Beyazlatma Yöntemi Bulundu

Dişleriniz İnci Gibi Bembeyaz Olsun İstiyorsanız Zor Değil! Kolay Diş Beyazlatma Yöntemi Bulundu

Kim inci gibi dişlere sahip olmak istemez ki? Bunun için diş macunu gibi kimyasal bütün ürünlere son verip size pratik ve etkili diş beyazlatma yöntemini anlatıyoruz. Artık bembeyaz dişlere sahip olmak zor değil. Bu yöntemi düzenli yapanlar 1 haftada etkisini görecekler.

Bazen dişlerimizdeki sarılık gündelik hayatımızı bile etkileyebiliyor. Dişlerde tabakalaşan tortular ve sigara, kafein gibi maddeler yüzünden sararan dişler görmek gerçekten çok can sıkıcı. Bunlardan kurtulmak için diş beyazlatma ürünlerine dünya paralar harcamak zorunda kalıyoruz. Geçici çözüm sunun bu ürünler ileri dönemlerde diş etlerine de zarar verebiliyor. Şimdi bildiğiniz bütün yöntemleri unutun. Size evde kolaylıkla bulabileceğiniz sirke, karbonat, çilek ve limon gibi malzemelerle diş beyazlatma yöntemlerini açıklıyoruz. Bu yöntemden sonra doya doya gülebileceksiniz.

EVDE KOLAY MALZEMELERLE BEMBEYAZ DİŞLERE KAVUŞUN

disler.jpg

Evde kolaylıkla bulabileceğiniz en etkili diş beyazlatma ürünleri olan Sirke, karbonat, limon, tuz ve çilekle bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Diş beyazlatma işlemlerine tonlarca para harcamak istemeyenler evde vereceğimiz diş beyazlatma önerileriyle bembeyaz dişlere sahip olabilirler.

TEMİZLİK DENİNCE AKLA İLK GELEN: SİRKE

sirke.jpg

Sirkenin her alanda faydalı olduğunu bilmeyen yoktur. Yüz güzelliği başta olmak üzere ev temizliğinde de kullanılan en doğal temizleme ürünüdür. Şimdi diş beyazlatmak için sirke tarifimizi veriyoruz. Bir çay kaşığı tuz ile bir çay kaşığı sirkeyi iyice karıştırın ve bu karışım ile dişlerinizi fırçalayın. Uygulamayı haftada üç kere yapın. Uygulamadan sonra diş etlerinizin düzeldiğini ve dişlerinizin eskiye oranla daha beyaz göründüğünü fark edeceksiniz.

ÇİLEĞİN HEM KOKUSU SİZİ HEM DİŞLERİNİZİ CEZBEDECEK

lek.jpg

Yaz meyvelerimizden olan çilekte diş beyazlatmakta kullanılan en etkili meyvelerden. Büyükten küçüğe Hemen hemen herkes çileği çok sever. Şimdi dişleriniz için çilek tarifimizi veriyoruz. Çileği ezerek püre kıvamına getirdikten sonra diş fırçası yardımı ile dişlerinizi fırçalayın. Bu işlemi etkili hale getirmek için dişlerinizi düzenli olarak beş gün boyunca çilek püresi ile fırçalayın. Kısa sürede etkisini göreceksiniz.

TAM BİR DİŞ DOSTU: KARBONAT VE LİMON

limon.jpg

Karbonatın dişleri temizlemesinin yanında ağızdaki bakterileri de öldürme etkisi bulunuyor. Kısa sürede bu pratik karışımla bembeyaz dişlerin sahibi olacaksınız. Şimdi Karbonat ve limon kürümüze geçiyoruz. Diş fırçanızın üzerine bir çay kaşığı kadar karbonat serpiştirip üzerine birkaç damla limon suyu sıkın ve dişlerinizi iyice fırçalayın. Bu işlemi uygularken başka bir diş fırçası kullanmalısınız. Bu tarifi haftada 2 defa deneyebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN